Försäljningsställen

Klicka här för köpa biljetter online.

Biljetter till ÖFK:s hemmamatcher köper du via något av våra försäljningsställen. ostersundsfk.ebiljett.nu, ÖFK-shopen (öppet vardagar 12.00 - 17.00, lördagar 12.00 - 16.00), AXS 0771-45 46 00 (AXS) eller i  förbutiken på ICA Kvantum Lillänge.

Biljetter säljes även på Jämtkraft Arena matchdag. Vi rekommenderar dock förköp, det är billigare än att köpa på plats. Vid köp av biljett vid arenan tillkommer 40 kr per biljett (förutom i Falkarnas och i gästande lags sektioner).

Här kan du se vilka matcher som just nu finns för försäljning. Biljetter till bortamatcher köpes alltid via arrangerande klubb.

Biljettnyheter 2018

Profilmatcherna från 2017 tas bort inför säsongen 2018, istället gäller samma priser och rabatter samtliga hemmamatcher i Allsvenskan.

Sektion G1 Västra är onumrerad

Vid köp av denna biljettyp gäller valfri sittplats på sektion G1. Tanken är att detta ska underlätta för de som vill köpa säsongskort men samtidigt kunna sitta bredvid andra som köper biljetter match-för-match.

Studentrabatt

Mot uppvisande av Mecenat-kort ges 25% rabatt när biljetter köpes på sektion B1 (yttre), D4 (yttre), F och I1. Erbjudandet gäller i ÖFK-shopen och på arenan matchdag. Gäller i Allsvenskan.

Klubb Ö

Boende i Östersundshem har rabatt med Klubb Ö-kortet, du hittar mer info HÄR. Rabatten gäller enbart i ÖFK-butiken på Prästgatan 50 A.

Biljettpriser 2018

Priserna nedan gäller samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2018. Priserna som visas är förköpspriser. Vid köp av biljett på Jämtkraft Arena matchdag tillkommer 40 kr på respektive biljettpris (förutom på Falkarnas och gästande lags sektion).

Långsida Röd Sektion (kategori 1)

Ordinarie biljett: 320 kr
Ungdom (7–17 år): 320 kr

Långsida Svart Sektion (kategori 2)

Ordinarie biljett: 280 kr
Ungdom (7–17 år): 220 kr

Norra/Södra (kategori 3)

Ordinarie biljett: 200 kr
Ungdom (7–17 år): 100 kr

Klacken håller till på N2 rad 1–9, på platserna ovanför kan sikten skymmas av flaggor och publik som står upp.

Rullstolsplats

Ordinarie biljett: 320 kr
Ungdom (7–17 år): 220 kr

En ledsagarbiljett ingår. Totalt finns 16 rullstolsplatser på Jämtkraft Arena. 12 av dessa återfinns på plan 2, fyra på plan 3 på Östra Läktaren.

Klackbiljett

Ordinarie biljett: 150 kr

Familjebiljett (sektion I1)

Ordinarie biljett: 210 kr
Ungdom (7–17 år): 165 kr

25% rabatt på ordinarie pris. Gäller på sektion I1, Västra Läktaren. Gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max sex biljetter per köp.

Pensionärs/Studentpris

Ordinarie biljett: 210 kr

25% rabatt på ordinarie pris. Gäller på sektion B1 (yttre), D4 (yttre), F och I1. Studenterbjudandet gäller i ÖFK-shopen och på arenan matchdag. Studenter behöver visa upp giltigt Mecenat-kort för att ta del av rabatten.

Bortasektion

Ordinarie biljett: 150 kr
Ungdom (7–17 år): 100 kr

Beroende på antal gästande supportrar anpassas södra läktaren efter behov. Normalt används sektion S1 och S2 för gästande supportrar, men kan utökas till fler sektioner när det behövs.

Barn 0–6 år

Barn har fri entré om de sitter i knä på vuxen. Önskas egen stol gäller ungdomspris.