Du som supporter till besökande lag – välkommen till Östersund och Jämtkraft Arena!

Bortasektion

Gästande supportrar håller till på Södra Stå, läktaren som byggdes så sent som 2016, inför vårt första år i Allsvenskan. Sektionen rymmer cirka 840 ståplatser och kan storlekanpassas efter våra besökares behov. Ingång sker via ”Södra Stå – Bortasupporter.”

Biljetter

Biljetter till bortasektionen på Jämtkraft Arena köps via ostersundsfk.ebiljett.nu, i vår butik på Prästgatan 50 A eller i luckan matchdag.

Biljettkategorier och priser

På Södra Stå finns biljetter för vuxna/pensionärer (18+) och ungdomar (7-17 år). Priset är 150 respektive 100 kronor oavsett om du köper biljett i förväg eller i entrén matchdag. Rullstolplatser finnes på nedre delen av sektionen.

Servering och faciliteter

I anslutning till gästande lags sektion finns såväl kiosk som toaletter.

Hitta hit

Jämtkraft Arena ligger på Arenavägen 23, brevid Östersund Arena. Från Östersund Centrum kan du antingen promenera, en tur på cirka 30 minuter, eller ta buss 8 eller 14 (restid cirka 10-15 minuter).