Följande villkor gäller vid köp av biljetter till ÖFK:s hemmamatcher och eventuella bortamatcher som köps via ostersundsfk.ebiljett eller någon av ÖFK:s andra köpkanaler.

Matchdag kan flyttas
På ÖFK:s matchbiljetter står matchdag och avsparkstid angivet. Då matchdag och klockslag kan flyttas med kort varsel åligger det biljettinnehavaren att försäkra sig om att angivet matchdatum och klockslag gäller. Information om aktuella matchtider anslås i första hand på www.ostersundsfk.se. Vid flyttade matchdagar eller avsparkstider gäller biljetten på det nya speldatumet eller avsparkstiden. Inga biljetter återköps.

Köpt biljett återlöses ej
En bokning kan ångras fram till dess biljetterna är betalda. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. En biljett som betalas vid bokningstillfället betraktas som ett köp, även om biljetten ännu inte levererats. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett. Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts inte i något fall. Om man fått biljetten via e-post och skriver ut den själv kan man skriva ut biljetten på nytt. Observera att biljettens streckkod endast fungerar en gång.

Förlorad biljett ersätt inte
Förlorad biljett ersätts inte. Har du valt e-post som leveranssätt kan du skriva ut en ny biljett. Precis som med alla andra biljetter går streckkoden endast att läsa en gång.

Inställd/avbruten match
Vid matcher som flyttas, avbryts alternativt spelas utan publik p.g.a. beslut som inte fattas av Östersunds FK utgår ingen ersättning till biljett- eller årskortsinnehavare. Om en match blir flyttad är biljetten giltig till det nya speldatumet.

Krav på legitimation
Samtliga biljettinnehavare är skyldiga att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska kunna uppvisas.
Biljett med pensionärsrabatt för förtidspensionär ska alltid styrkas med legitimation och intyg från försäkringskassan vid köp och i entrén.

Kortbetalningsregler
Du kan bli uppmanad att visa upp det kort som du har betalt med. Därför skall köp av biljett på internet alltid ske med ditt eget kort eller att du är innehavare av kortet, dvs. kortet måste vara utställt i ditt namn.

Tävlingar och vidareförsäljning
Det är förbjudet att använda biljetter i kommersiellt syfte, de är enbart för personligt bruk. Ska biljetter utbjudas i tävlingar eller säljas vidare krävs samtycke från klubben. Biljetter får inte säljas vidare till ett högre pris än vad som är angivet på biljetten. Upptäcker ÖFK att vidareförsäljning har skett har klubben rätt att makulera köpet.

eBiljett
Biljetter som skrivs ut hemma är en värdehandling och skall behandlas på samma sätt som vanliga biljetter. Alla biljetter avläses vid entré till matchen. Om du som kund varit oaktsam och det finns fler än ett exemplar av din biljett kommer endast den första biljett (streckkod) som inläses att gälla.

Personuppgifter som lämnas vid biljettköp
Personuppgifter som lämnas vid köp av biljetter måste vara korrekta. Påhittade adresser eller namn får inte förekomma. Klubben har rätt att makulera bokningar som inte innehåller korrekta person- och adressuppgifter.

Inpassering
Östersunds FK lagrar information om inpassering i statistiskt syfte.

Lösenord och användar-id på ostersundsfk.ebiljett.nu
Du är själv ansvarig för att användar-id (e-postadress) och lösenord förvaras på ett betryggande sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person.

Regler familjerabatt ordinarie match
På sektion I1 finns rabatterade biljettpriser för familjer där vi erbjuder 25% rabatt på det totala biljettpriset. Antalet familjeplatser är begränsade och vi rekommenderar att köpet görs i god tid innan match då övriga biljettkategorier också är öppen för försäljning på samma sektion.

Familjebiljetten kan köpas vid samtliga försäljningsställen. Familjerabatten gäller vid köp av minst tre biljetter. Max sex biljetter kan köpas till familjepris där minst en, max två, är vuxna. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Max ett familjepaket per köptillfälle.

Fribiljetter
Stora Grabbar, Förbundsdomare, Förbundet Tjänstetecken skall ansöka om biljett senast fem dagar innan match. Ansök i ÖFK-shopen på Storgatan 26 eller via biljett@ostersundsfk.se. Ansöker du per mejl skickas de antingen per e-post eller läggs i kuvert i ackrediteringsboden utanför Östra Läktaren (utanför arenaområdet). Biljetterna kan hämtas från två timmar innan avspark. Gäller i mån av plats. Biljett till långsida kan inte garanteras.

Distriktsdomare har inte behörighet till fri entré, ansökan kan dock beviljas i utbildningssyfte. Ansök via biljett@ostersundsfk.se med motivering senast fem dagar innan match. ÖFK avgör om ansökan ska godkännas eller inte. Beviljad biljett gäller på Norra eller Södra.

Årskortsinnehavare
ÖFK förbehåller sig rätten att inte erbjuda årskortsinnehavare sin plats kommande säsonger eller i matcher i exempelvis Svenska Cupen, Europacupspel eller träningsmatcher.

Borttappat säsongskort anmäls till ÖFK-shopen där vi ordnar ett nytt för 200 kr.

Säsongskort får lånas ut till andra förutsatt att besökaren följer de villkor som finns kring ÖFK:s matcharrangemang (se anslag på Jämtkraft Arena).