Är ditt hjärta röd-svart och du följer laget i både med- och motgång? Då ska du teckna medlemskap i ÖFK!

Som medlem bidrar du starkt till att utveckla och stärka verksamheten. Du får tillträde till årsmötet där styrelsen tillsätts och där de viktigaste besluten fattas. Samtidigt tar du del av flera medlemsförmåner.

Detta ingår i medlemskapet:

- Medlemskort 2018 – gäller till och med 2018-12-31
- Förtur på biljetter till ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan 2018 och cuper (utvalda matcher)
- 10% rabatt på utvalda souvenirer i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A
- Tillträde årsmöte
- Erbjudanden från ÖFK:s samarbetspartners
- Rabatt Guldtvätt Gulf: 100 kr (ord. pris 160 kr)
- Möjlighet att köpa säsongskort 2018

Under 2018 uppdaterar föreningen listan med erbjudanden för medlemmar. Håll utkik i din mailbox, på ÖFK:s hemsida och sociala medier för nya medlemsförmåner.

Så blir du medlem

1: Via ostersundsfk.ebiljett.nu
I ÖFK:s webbshop kan du teckna medlemskap, köpa souvenirer och säsongskort.

2: I ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A
Öppettider: måndag – fredag, 12-17

Medlemskap 2018 (gäller för en person)
200 kronor.

Medlemskap Familj 2018 (tre till sju personer inom samma hushåll)
300 kronor.

Frågor?
Du kan alltid mejla eller ringa oss om du har frågor om medlemskap i Östersunds FK. Du når oss på shop@ostersundsfk.se eller 063-51 93 82.

ostersundsfk.ebiljett.nu