Ansök om ackreditering till ÖFK:s samtliga hemmamatcher här.
Ansök om ackreditering till utvalda hemmamatcher här.

Ansökan ackreditering
Ansökan om ackreditering till våra hemmamatcher sker senast 48 timmar innan match via formulären ovan. Efter att vi mottagit din ansökan skickar vi bekräftelse och info på angiven mejladress.

Pressparkering
Parkering sker på stora parkeringen öster om arenan på anvisad plats.

Uthämtning av ackreditering
Ackrediteringsbrickor kvitteras ut vid ackrediteringszonen som ni finner vid ytan framför huvudläktaren, vid en kur märkt med Cramo. Två timmar innan match öppnar ackrediteringszonen. Brickorna kvitteras ut senast 10 minuter innan matchen startar. Innan ni lämnar området ska brickorna lämnas tillbaka vid ackrediteringszonen.

Pressutrymmen och presskonferens
Presslokaler för TV, radio och press finns på tredje våningen. Hiss finns vid entrén till kansliet.

Presskonferens
Senast 15 minuter efter slutsignal hålls presskonferens på nedre plan utanför kansliet.

Press- och medieansvarig
Patrick Sjöö
patrick.sjoo@ostersundsfk.se, 063-685 28 76

Ackrediteringsansvarig