en norrländsk angelägenhet

- Vi ska vara en drivkraft att räkna med

KONTAKTA Michael Schahine, VD

Vi, Östersunds fotbollsklubb behöver stödet ert. Vi behöver med er hjälp ta oss till ekonomisk trygghet och sportsliga framgångar. Stödjer ni ÖFK så stödjer ni allas lika värde, mångfald, inkludering och en Norrländsk angelägenhet. 

Därför startar vi nu en kampanj i syfte att skapa ekonomisk trygghet för ÖFK. 
Kampanjen kommer synas i sociala medier.

Vi bedriver elitfotboll, något som vi vet betyder något för en hel region. Vi vill att den ska betyda något för hela Norrland. Att det kostar en hel del är ingen hemlighet. Vi är en ung förening, vi har långa resor till storstadslagen i söder. Vi har en Arena som är fin, men inte uppfyller precis allt. Vi har dessutom snö halva året. Vi har ett transferförbud under 2021.

Men vi älskar elitfotbollen, vi behöver veta att vi betyder något, att vi är viktiga för Östersund, Jämtland, hela Norrland. 

Vi vill att människor pratar fotboll, enas kring den, diskuterar högt och lågt. Engagemanget ska märkas på jobbet, caféet och vid middagsbordet. I synnerhet när det är match.Då ska staden, regionen, Norrland leva upp, stödet ska märkas, flaggan hängas ut, vi ska klä oss i rött o svart- det är Game Day!

Vi ska vara en drivkraft att räkna med, för näringslivet, besöksnäringen, handeln och det offentliga. Vi är värda! Ni som företag och privatpersoner är omistliga, vi vill att ni ska tycka att elitfotbollen och ÖFK är viktiga, att vi har ett lag i högsta ligan. 

#Vikanvivillviska #Vigerossaldrig #Vimotresten

Bli företagssponsor Bli månadsgivare privatperson

Image

Tack för ert stöd, Michael Schahine VD i Östersunds FK

Kontakt

Michael Schahine
VD Östersunds FK

Epost: michael.schahine@ostersundsfk.se
Tel: 0702-95 45 26