Här är FIFA-laget som tävlar i eAllsvenskan

Varmt välkommen säger vi till (bild f.v) William Fernström, Jakob Fogelgren och Oskar Tidestad. Samtliga kommer representera klubben som spelare i eAllsvenskan.

Under januari månad var många klubbar i full gång med rekrytering av FIFA-spelare och ÖFK var inget undantag. Först ut att kontrakteras var Jakob Fogelgren, som samtidigt utsågs till lagkapten. Jakob besitter fantastiska meriter från framförallt FIFA-17 tiden. Med många tävlingar i ryggen och 27-3 Elite 1 – som rekord i WL.

Samtidigt kontrakterades Filiph Sköld som tränare för laget. Filiph var aktiv som professionell spelare under FIFA-14 men har på senare år övergått till en coaching roll.

Näst ut att kontrakteras var William Fernström och Oskar Tidestad. Dessa två spelare kontrakterades utifrån bra prestation i dedikerad TryOut process baserad på resultat i WL samt lagtrupp i FUT-champions.

På fredag möter spelar laget sin första match i eAllsvenskan mot Örgryte IF. Matchen sänds live på Dplay klockan 20.00.

På lördag möter laget AIK Stockholm 14.30 samt Djurgårdens IF på söndag 14.30. Även dessa matcher sänds live på Dplay. Se till att stötta laget i sociala medier genom att följa, dela och gilla!

Östersunds FK Esport i sociala medier:
Twitter: https://twitter.com/ofkesports
Facebook: https://www.facebook.com/ofkesports
Instagram: https://instagram.com/ofkesports

Dela artikel