Östersunds FK Esports förvärvar Steelseries som ny partner

Under gårdagen offentliggjordes den roliga nyheten från ÖFK:s esportsatsning att Steelseries har valt att gå in som samarbetspartner.

”-Detta är en fantastisk möjlighet för oss, och något prestigefullt. Alla som på ett eller annat sätt har- eller är involverad i esport och gaming har växt upp med produkter från Steelseries. Jag kan bara tala för mina spelare – det är inte många varumärken som enligt dom håller måttet, men Steelseries säkerställer den kvalitet och prestanda som eftersträvas. Spelarna blev väldigt glada och positiva när jag sa vad som var på gång.”
säger: Erik Eliasson / Esports Project Coordinator

Samarbetet involverar bland annat att Steelseries exklusivt kommer sponsra hela ÖFK:s esportsprogram med utrustning från deras professionella serie av: möss, tangentbord, headset och musmattor. Samarbetet kommer landa i ett ömsesidigt och fördelaktigt utbyte för båda parter, och en väg framåt till att etablera esporten ytterligare.

”-Sedan Steelseries grundades år 2001 så har vi alltid haft ett driv och en passion för esport och professionellt spelande. Från att vara sponsor till de första professionella esportslagen, till att ta fram utrustning specifikt för professionella lag. Det är genom denna filosofi som vi väljer att samarbeta med Östersunds FK Esports. Vi är väldigt glada och har stora förväntningar på organisationen och vad deras lag kommer åstadkomma!”.
säger: Jakob Wilhjelm Poulsen – PR & Community Coordinator – EMEA

Företaget genomför nu en kampanj under parollen at: ”Esportsproffs har vunnit mer prispengar med Steelseries produkter jämfört med andra varumärken.

Läs nyheten på engelska här

Östersunds FK Esports – Twitter
Östersunds FK Esports – Instagram
Östersunds FK Esports – Facebook
Östersunds FK Esports – Twitch

Steelseries
Facebook – https://www.facebook.com/SteelSeries/
Instagram – https://www.instagram.com/steelseries/
Twitter – https://twitter.com/SteelSeries

Dela artikel