biljetter östersunds fk - hammarby IF 01 aug

Välkomna tillbaka till fotbollen!

Välkomna tillbaka till Jämtkraft Arena. Nedan kommer all biljettinformation som i nuläget kommer gälla på matchen mellan Östersunds FK och Hammarby IF. Var vänlig läs igenom samtlig information för att få en tydlig överblick hur det kommande evenemanget kommer anordnas. Jämtkraft Arena är sedan tidigare en kontantfri arena.

Jämtkraft Arena kommer under denna matchen bestå av fyra "zoner". En på Östra läktaren, en på Västra läktaren (Bilbolagets läktare), Norra Stå och Södra Stå. Samtliga zoner kommer bestå av separata entréer där de som sitter på Östra läktaren kommer använda sig av insläppet på Östra, och de som sitter på Västra läktaren (Bilbolagets läktare) kommer ha entré på västra. De som har biljetter på Norra stå kommer använda sig av en av entréerna som är beläget längst norrut på Östra entrén. De som har biljetter på Södra stå kommer använda sig utav entrén på Södra läktaren.

Inför varje ny hemmamatch måste nya biljetter hämtas ut, så detta gäller match för match. Inga säsongskort gäller som inpassage för evenemanget.

Biljettköp för allmänheten under fredagen görs på: www.ostersundsfk.ebiljett.nu

• Onsdag 28 juli 12:00 - Säongskortsinnehavare kan hämta ut sina platser

Säsongskortsinnehavare får mail onsdagen klockan 12:00 om alla instruktioner hur de hämtar ut sina fribiljetter. Efter torsdagen den 28 juli klockan 12:00 när pottbiljetterna kan hämtas ut kan vi inte längre garantera en plats på matchen för er som hämtar ut fribiljetter, som nu under matcherna ersätter ert ordinarie säsongskort.

• Torsdag 29 juli 10:00 - Bortasupportrar kan köpa biljetter

En speciell länk för bortasupportrar finns via Hammarby Fotboll

• Torsdagen 29 juli 12:00 - De som har biljettpott att hämta ut

De som har pottbiljetter får mail torsdagen klockan 12:00 om alla instruktioner hur de hämtar ut sina pottbiljetter. Efter torsdagen den 29 juli klockan 12:00 när medlemmar kan hämta ut kan vi inte längre garantera en plats på matchen för er som hämtar ut pottbiljetter.

• Torsdag 29 juli 12:00 i butik / 13:00 online - Medlemmar kan köpa biljetter

Medlemmar får mail torsdag klockan 13:00 en länk där de kan köpa biljetter

• Fredag 30 juli 12:00 - Allmänheten kan köpa biljetter

Via www.ostersundsfk.ebiljett.nu öppnar biljettförsäljningen upp

instruktioner till Säsongskortsinnehavare

Våra säsongskortsinnehavare kommer kunna hämta ut sina biljetter från och med onsdagen den 28 juli klockan 12:00 inför matchen mellan Östersunds FK och Hammarby IF. De följer den informationen som är dedikerad för dem i mailet som är märkt ”Information till säsongskortsinnehavare Östersunds FK - Hammarby IF 1 AUG”  i sin mailkorg. Här nedan finns också sammanfattad information som kan vara bra tillhands för säsongskortsinnehavare. När sedan biljettförsäljningen startar så finns risken att det blir slutsålt, så hämta ut dina fribiljetter omgående som går att göra både online och i ÖFK-Butiken. Ditt säsongskort kommer ej att gälla för inpassering på arenan tills vidare, utan du måste hämta ut dina nya platser inför varje match. Efter torsdagen den 28 juli klockan 12:00 när pottbiljetterna kan hämtas ut kan vi inte längre garantera en plats på matchen för er som hämtar ut fribiljetter, som nu under matcherna ersätter ert ordinarie säsongskort.

• Du har fått ett mail som säsongskortsinnehavare

Onsdagen den 28 juli klockan 12:00 får du ett mail om alla instruktioner. Klicka på länken i mailet du har fått. Då dirigeras du till biljettsidan för dig som är säsongskortssinnehavare.

• Ange kampanjkoden i rutan

Du blir här ombedd att ange en Kampanjkod. Kampanjkoden är den mailadress som du angav när du genomförde ditt köp av säsongskort. Kampanjkoden fungerar enbart en gång. Så du måste hämta ut hela din reservation vid samma tillfälle.

• Välj antal biljetter

När du angett din korrekta kampanjkod så dirigeras du till biljettval-sidan. Beroende på hur många säsongskort som du har köpt så kommer du kunna hämta ut så många fribiljetter. Har du tre säsongskort så kommer du kunna hämta ut tre biljetter. Var vänlig att inte hämta ut en biljett om du vet att ni inte kommer använda den.

• Klicka på "Hitta biljett(er)"

Efter du har klickat på ”Hitta biljett(er)” kommer biljettsidan rekommendera plats/platser till dig. Vill du byta dessa klickar du på ”Ändra plats själv”, för att sedan manuellt välja vilka platser du vill ha.

• Enbart sitta på valbara platser

Du kan enbart sitta på de upplysta platserna, och biljettsystemet känner av så att du får två platser emellan närmsta sällskap genom att eventuellt visa ett kryss när du väljer platser som är för nära andra.

• Klicka på "Gå vidare".

Detta gör du när du bestämt dig för din plats.

• Kolla att dina platsval stämmer i varukorgen

Dubbelchecka att dina platser är korrekta.

• Klicka på "Gå vidare".

Detta gör du när du när allt ser korrekt ut.

• Se så dina kontaktuppgifter stämmer

Se över samtliga kontaktuppgifter och adresser så dina e-biljetter levereras till korrekt adress.

• På leverans, klicka i "Digitalt säsongskort (e-post)"

• Slutför köp

Klicka på ”Slutför köp”. Köpet kostar inget, utan är helt gratis för säsongskortsinnehavare. Du har nu fått samtliga biljetter på din mailadress och är välkommen till Jämtkraft Arena inför kommande match.

medlemmar och allmänheten

Våra medlemmar kommer kunna köpa sina biljetter från och med torsdagen den 29 juli klockan 12:00 inför matchen mellan Östersunds FK och Hammarby IF. I mailet som samtliga medlemmar har fått, märkt”Information till medlemmar Östersunds FK - Hammarby IF 1 AUG”  i sin mailkorg, följer de länken och kan köpa sina biljetter. Fredagen den 30 juli klockan 12:00 öppnar försäljningen på www.ostersundsfk.ebiljett.nu för eventuellt återstående biljetter till allmänheten.