Säsongskort 2022

Tillsammans bygger vi en ny säsong!

Varmt välkomna till en ny säsong med Östersunds Fotbollsklubb! Tillsammans ska vi genomföra ett nytt fotbollsår med nya prestationer!

Tisdagen den 7 december klockan 12:00 kan du säkra ditt säsongskort inför säsongen 2022 i Superettan. Befintliga säsongskortsinnehavare kan förnya sina säsongskort och nya köpare kan välja sin plats inför nästa år.

Här hittar du all information om hur förnyelsen går till - och hur nya kunder kan köpa sina säsongskort. Du hittar också priser, viktiga datum, info om medlemskap i klubben samt en beskrivning om hur du köper ditt säsongskort till Superettan 2022.

Förnyelsen pågår mellan 7 december klockan 12:00 till 31 januari 2022 klockan 23:59. Därefter släpps en förnyade platser till försäljning. Företagskunder kontaktas av säljare i Östersunds FK och påverkas inte av nämnda datum.

Förnya säsongskort
1. Gå in på www.ostersundsfk.ebiljett.nu och logga in på ditt konto.

2. Klicka på "Konto" och välj "Mina reservationer". Då ser du samtliga säsongskort som ligger reserverade på ditt konto.

3. Klicka på "Hämta reservation". När du befinner dig i varukorgen kan du välja "Visa biljettinfo" och då ser man alla säsongskort som ligger i varukorgen. Om man inte vill förnya samtliga säsongskort (om man har flera) så kan man ta bort säsongskort i detta läge. Skriv in ordernummer (fakturanummer) för medlemskap och klicka sedan på "Gå vidare".

4. I nästa steg väljer du leveransalternativ. Du kan antingen välja att behålla ditt plastkort från 2021 eller välja att få det nya kortet för 2022. Om kortet är för 2021 så fungerar det också den kommande säsongen.

De som är företagskunder kommer bli kontaktade av en säljare.

Olika sätt att köpa ditt säsongskort på
Säsongskorten köps via www.ostersundsfk.ebiljett.nu, i ÖFK-Butiken på Storgatan 26 (tisdag till fredag 12-17, lördag 12-15) eller via AXS 0771-45 46 00 (25 kr tillkommer i serviceavgift).

Enskilt medlemskap 0-14 år - 250 SEK tecknas på denna länk
Enskilt medlemskap 15 år och uppåt - 350 SEK tecknas på denna länk
Familjemedlemskap - 600 SEK tecknas på denna länk
Ständigt medlemskap "Ständut" - 5 000 SEK tecknas på denna länk

Team 12-17
Info om Team 12-17 kommer inom kort.

Falkarna
Medlemskap i Falkarna tecknas på följande länk
Vid frågor om Falkarnas medlemskap kontakta: falkarnaosd@gmail.com

Förnya ditt säsongskort här
Köp ditt säsongskort här

Vid uppvisande av medlemskap i Falkarna säsongen 2022 ges 100 kr extra i rabatt på ordinarie priser för Norra Stå (Gäller ej reducerade priser). För att ta del av den extra Falk-rabatten kan köpet endast göras i ÖFK-Butiken.