ÖFK ser fram emot MFF

På söndag möter ÖFK de svenska mästarna Malmö FF på bortaplan. Huvudtränaren Amir Azrafshan, truppen och ledningen förbereder sig nu inför mötet.

-Vi började kolla in Malmö redan dagen efter Örebromatchen mer generellt och hur vi ska ta oss an den matchen. Nu när det närmar sig blir det mer specifikt vad vi ska fokusera på, säger Amir Azrafshan. 

 Specifikt handlar om att ha en matchbild klar för sig och hur den plan som dras upp ska följas. 

Vad kan du berätta om matchen?
-Det är ju ett bra lag. De är favorittippade och det är ingen hemlighet. För oss handlar det mer om hur vi kan fortsätta ta med oss det som är bra från både försäsong och senaste matcherna för att bygga på det, säger Amir Azrafshan. 

Matchen startar kl.17.30 och ni ser den på Discovery+. Tillsammans med Discovery så erbjuder de en deal för Discovery+ Total årspaket! Skaffa årspaketet för 199kr/månad (ord. pris 299kr/månad). 

För varje nyteckning genom denna länk går det en kick-back tillbaka till Östersunds FK. Häng med under säsongen och se ALLT från Allsvenskan/Superettan redan från start! Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet samtidigt som du stöttar Östersunds FK.

Länk till erbjudandet.

Dela artikel