Ackreditering Allsvenskan 2019

För ackreditering till hemmamatcherna i Allsvenskan 2019 gäller det att alla journalister och fotografer ansöker om ackreditering till mediaansvarig Niclas Lidström. Maila ackreditering härViktigt att ni anger om det gäller fotograf, skrivande press eller radio & tv när ni skickar in ansökan.

När det gäller Allsvenskan 2019 finns ackrediteringen att hämta ut från och med två timme före avspark vid kuren som finns utanför insläppen.

Ackreditering till matcherna i Allsvenskan 2019 måste vara inskickade senast 48 timmar före matchstart till mediaansvarige Niclas Lidström. Efter att vi mottagit din ansökan skickar vi bekräftelse och info på angiven mejladress.

Ansökan om ackreditering sker match för match, det går alltså inte att ansöka om ackreditering för hela säsongen.

Nytt för i år är att pressrummet är beläget i Ungdomens Hus som ligger bredvid B-plan på Jämtkraft Arena. Det finns alltså inget pressrum för journalister eller fotografer under läktaren på A-plan.

Ungdomens Hus och pressrummet öppnar två timmar före avspark och är öppet 1,5 timme efter matchens slut. I pressrummet finns trådlöst internet men också tillgång till trådbundet internet. Här finns kaffe och fika och direkt efter matchen kommer presskonferensen att hållas i detta utrymme.

Pressparkering
Parkering sker på stora parkeringen öster om arenan på anvisad plats.

Uthämtning av ackreditering
Ackrediteringsbrickor kvitteras ut vid ackrediteringszonen som ni finner vid ytan framför huvudläktaren, vid en kur märkt med Cramo. Två timmar innan match öppnar ackrediteringszonen. Brickorna kvitteras ut senast 10 minuter innan matchen startar. Ackrediteringsbrickorna ska synas tydligt under hela vistelsen på arenan. Innan ni lämnar området ska brickorna lämnas tillbaka vid ackrediteringszonen.

Pressutrymmen och presskonferens Allsvenskan 2019
Presslokaler för TV, radio och press finns på arenan vid Ungdomens Hus.

Presskonferens
Senast 15 minuter efter slutsignal hålls presskonferens i Ungdomens Hus, som ligger beläget vid B-plan.

Mixedzon
Mixedzon är beläget vid spelargången och öppnar cirka 15 minuter efter avspark. Visa upp ackrediteringen för vakten och ni släpps in i mixedzone tidigast 15 minuter efter matchens slut. Vi hjälper till att hämta spelare och ledare för intervju till mixedzon.

Matchbilder
Frågor angående bilduppdrag skickas till david.hulten@ostersundsfk.se
Bilder får ej användas utan licensavtal.

Press- och mediaansvarig
Niclas Lidström