Pressmaterial

Hitta det senaste pressmaterialet att ladda ner här

Bilderna får användas i både tryck och digitalt. Användningsrätten för pressbilder gäller enbart den dag de blir tillgängliga och får endast användas under denna dag. Undantaget gäller om bilder användas i tryck. Då erbjuds också rättigheter för att dagen efter använda dessa. Ingen arkiveringsrätt finns för bilder. Se bildens IPTC information för obligatorisk byline. (Förnamn, Efternamn / Östersunds FK)

För närvarande finns det inga matcher att ansöka om ackreditering till

Vänligen skicka er ackrediteringsansökan här.

Mediaguide Östersunds FK 2020 (Senast uppdaterad: 2021-01-11)

Instruktioner COVID-19

Östersunds FK stänger träningar för allmänheten och media. De som tillåts på träningar är enbart spelare, ledare samt ÖFK:s mediapersonal. Elitlagsträningarna kommer den 12-15 Januari hålla till  i ÖP Hallen. Kompletterande information kommer senare.

Bilder kommer att erbjudas enligt de rättigheter som finns ovan och hämtas på länken. Vi förutsätter att användningsrättigheterna följs.

Träningar Jämtkraft Arena och ÖP Hallen
För tillträde till arenan under Östersunds FK:s träningar, var vänlig anmäl er till Håkan Lundqvist, Press och kommunikationsansvarig där aktuellt schema för öppna träningar kommuniceras. Journalister, stillbilds- och videofotografer hänvisas till Östra läktaren på Jämtkraft Arena. Under inga omständigheter får media vistas på fotbollsplanen eller i spelargången. Media får enbart hålla till på läktaren bakom avspärrningar. Intervjuer under träningar på Jämtkraft Arena ska genomföras med samma säkerhetsrutiner som under matcher.

Intervjuer med spelare och ledare
Intervjuer med spelare, ledare eller personal från Östersunds FK görs efter förfrågning till Håkan Lundqvist, Press- och kommunikationsansvarig. Inga personliga kontakter ska tas med spelare och ledare om dessa ej har godkänt det. Vi ber samtliga mediarepresentanter att respektera spelare och ledares lediga tid.

Matchbilder
Frågor angående bilduppdrag skickas till david.hulten@ostersundsfk.se
Alla bilder krediteras med LPNA. Bilder får ej användas utan licensavtal. Östersunds FK tillhandahåller ej några fria bilder, utan går att hämta från avtalad fotograf. För mer information, se länk: www.lpnewsagency.com

Digitalt Webbansvarig / Ackrediteringsansvarig