Ackreditering Svenska Cupen 2020

För ackreditering till hemmamatcherna i Svenska Cupen 2020 gäller det att alla journalister och fotografer ansöker om ackreditering till ackrediteringsansvarig David Hultén. Ansvarig redaktör på respektives nyhetsredaktion eller bildbyrå ansvarar för att maila in ansökan där antalet personer ni önskar ackreditera samt organisationsnamn. Maila ackrediteringen här. Viktigt att ni anger om det gäller fotograf, skrivande press eller radio & tv när ni skickar in ansökan.

Ackrediteringen finns att hämta ut från och med 1 1/2 timme före avspark vid kuren som finns utanför insläppen.

Ackreditering till matcherna i Svenska Cupen 2020 måste vara inskickade senast sista vardagen före match till David Hultén. Efter att vi mottagit din ansökan skickar vi beslut och info på angiven mejladress.

Pressrummet i Svenska Cupen är beläget i logen märkt "Media" uppe på Östra läktaren.

Ackreditering Allsvenskan 2020

För ackreditering till hemmamatcherna i Allsvenskan 2020 gäller det att alla journalister och fotografer ansöker om ackreditering till ackrediteringsansvarig David Hultén. Ansvarig redaktör på respektives nyhetsredaktion eller bildbyrå ansvarar för att maila in ansökan där antalet personer ni önskar ackreditera samt organisationsnamn. Maila ackreditering härViktigt att ni anger om det gäller fotograf, skrivande press eller radio & tv när ni skickar in ansökan.

När det gäller Allsvenskan 2020 finns ackrediteringen att hämta ut från och med två timmar före avspark vid kuren som finns utanför insläppen.

Ackreditering till matcherna i Allsvenskan 2020 måste vara inskickade senast 48 timmar före matchstart till ackrediteringsansvarig David Hultén. Om matchen är på en söndag måste ansökan vara inne sista vardagen innan. Efter att vi mottagit din ansökan skickar vi beslut och info på angiven mejladress.

Ansökan om ackreditering sker match för match, det går alltså inte att ansöka om ackreditering för hela säsongen.

Pressrummet (Ungdomens Hus) öppnar två timmar före avspark och är öppet 1 timme efter matchens slut. I pressrummet finns trådlöst internet men också tillgång till trådbundet internet. Här finns kaffe och fika och direkt efter matchen kommer presskonferensen att hållas i detta utrymme.

Pressparkering
Parkering sker på stora parkeringen öster om arenan på anvisad plats.

Uthämtning av ackreditering
Ackrediteringsbrickor kvitteras ut vid ackrediteringszonen som ni finner vid ytan framför huvudläktaren, vid en kur märkt med Cramo. Två timmar innan match öppnar ackrediteringszonen. Brickorna kvitteras ut senast 30 minuter innan matchen startar. Ackrediteringsbrickorna ska synas tydligt under hela vistelsen på arenan. Innan ni lämnar området ska brickorna lämnas tillbaka i pressrummet. Ej återlämnad bricka eller fotoväst debiteras.

Pressutrymmen och presskonferens Allsvenskan 2019
Presslokaler för TV, radio och press finns på arenan vid Ungdomens Hus.

Presskonferens
Senast 15 minuter efter slutsignal hålls presskonferens i Ungdomens Hus, som ligger beläget vid B-plan.

Mixedzon
Mixedzon är beläget vid spelargången och öppnar direkt efter presskonferensen. Visa upp ackrediteringen för vakten och ni släpps in i mixedzone tidigast 15 minuter efter matchens slut. Vi hjälper till att hämta spelare och ledare för intervju till mixedzon.

Matchbilder
Frågor angående bilduppdrag skickas till david.hulten@ostersundsfk.se
Alla bilder krediteras med LPNA eller Getty Images. Bilder får ej användas utan licensavtal. Östersunds FK tillhandahåller ej några fria bilder, utan går att hämta från avtalad fotograf. För mer information, se länk: www.lpnewsagency.com

Digitalt Webbansvarig / Ackrediteringsansvarig