Ackreditering Svenska Cupen gruppspel 2019

För ackreditering till hemmamatcherna i Svenska Cupen 2019 gäller det att alla journalister och fotografer ansöker om ackreditering till mediaansvarig Niclas Lidström. Maila ackreditering här.

Under Svenska Cupen finns ackrediteringen att hämta ut en timme före avspark vid de vanliga biljettentréerna. Vid en av entréerna finns skyltar om ackreditering.

Pressrum för journalister och fotografer finns uppe på läktaren i en av logerna. Där finns fika och där finns också utrymme att sitta under match förutom den vanliga pressläktaren som är ute på läktaren.

Det arrangeras ingen presskonferens efter matcherna i Svenska Cupen. Mixedzone efter matchen kommer att finnas i spelargången. Visa upp ackrediteringen vid dörren in till spelargången.

Ackreditering till matcherna i Svenska Cupen måste vara inskickade senast 24 timmar före matchstart till mediaansvarige Niclas Lidström.

Ansökan ackreditering Allsvenskan 2019
Ansökan om ackreditering till våra hemmamatcher sker senast 48 timmar innan match via formulären ovan. Efter att vi mottagit din ansökan skickar vi bekräftelse och info på angiven mejladress.

Pressparkering
Parkering sker på stora parkeringen öster om arenan på anvisad plats.

Uthämtning av ackreditering
Ackrediteringsbrickor kvitteras ut vid ackrediteringszonen som ni finner vid ytan framför huvudläktaren, vid en kur märkt med Cramo. Två timmar innan match öppnar ackrediteringszonen. Brickorna kvitteras ut senast 10 minuter innan matchen startar. Innan ni lämnar området ska brickorna lämnas tillbaka vid ackrediteringszonen.

Pressutrymmen och presskonferens Allsvenskan 2019
Presslokaler för TV, radio och press finns på arenan. Hiss finns vid entrén till kansliet.

Presskonferens
Senast 15 minuter efter slutsignal hålls presskonferens på nedre plan utanför kansliet.

Press- och mediaansvarig
Niclas Lidström