Här köper du biljetter

• Klicka här för att köpa biljetter via ostersundsfk.ebiljett.nu
  • ÖFK-butiken Storgatan 26 (vardagar 12.00 – 17.00, lördagar 12.00 – 15.00)
  • AXS, 0771-45 46 00
  • Jämtkraft Arena matchdagar (en innan avspark i Superettan)

Biljetter för bortasektionen på Jämtkraft Arena köpes via gästande lags biljettlänk som skickats till respektive klubb. Detta gäller om inget annat anges.

GUIDE HUR DU HÄMTAR UT POTTBILJETTER

• Här köper du antingen Biljettpott LITEN eller STOR
  • Har du fått en biljettpott via företag så gå in på ostersundsfk.ebiljett.nu
  • Har du ett konto hos AXS redan, klicka på logga in och uppge din e-postadress och lösenord. Har du inget lösenord eller har glömt det kan du klicka på "Glömt Lösenord?"
  • Genomförde du ett köp av Biljettpott LITEN eller STOR och inte hade ett AXS konto sedan tidigare skapades det ett konto automatiskt när du genomförde köpet. Det du behöver göra då är att klicka på "Glömt lösenord?", ange den epost-adressen du gjorde köpet med och följa instruktionerna på mailen.
  • Har du fått pottbiljetter via företag så loggar du in på ditt konto. Har du inte skapat ett konto sedan tidigare klickar du på "Glömt lösenord?" och anger där e-postadressen som är registrerat på ditt företag.
  • När du har loggat in, klicka på "Mitt konto"
  • Under rubriken "Aktiva pottbiljetter" kommer du se vilka potter du har aktiva.
  • Klicka på "Hämta pottbiljetter"
  • Välj vilken match genom att klicka på "Köp biljett"
  • Välj hur många du vill hämta ut och genomför valet precis som ett vanligt biljettköp. Pottbiljetter står som kostnad 0kr då du redan betalat för potten sedan tidigare.
  • Varmt välkommen till Jämtkraft Arena!

Gruppbokning
För bokning av biljetter till större sällskap rekommenderas du att kontakta biljettansvarig David Hultén, david.hulten@ostersundsfk.se, 073 506 56 39