Allt du behöver veta inför matcherna i helgen

I helgen är det hemmamatcher för ÖFK mot Levanger (lördag 15 februari, klockan 15.00) och Umeå FC (söndag 16 februari, klockan 15.00). Nedan följer info för dig som besökare, har du inte skaffat biljett är det hög tid att göra det. Biljetterna kostar 50 kronor för vuxen och gratis för ungdomar under 18 år. 

På arenan tar vi bara emot swish! Ej kontantbetalning eller kortbetalning!

Du köper förköpsbiljett här eller i ÖFK-Shopen på Storgatan 26.

Entréer öppna från 14.15

  • Östra (2 vändkors)

Arenashopen kommer att vara öppen
Sugen på att köpa supporterprylar, besök Arenashopen på Jämtkraft Arena. Den är öppen under bägge matcherna.

Parkering

Parkeringsytorna för matcherna i helgen är endast parkeringen som är bakom västra läktaren. Infart till parkeringen sker vid östra läktaren.

Rökförbud
Matchorganisationen i Östersunds FK vill göra er alla besökare uppmärksamma på den nya lagstiftningen som trädde i kraft för en tid sedan och berör Jämtkraft Arena…

Enligt 6 kap. 2 § p. 8 lagen om tobak och liknande produkter är det sedan den 1 juli 2019 förbjudet att röka bl.a. på inhägnade platser utomhus som huvudsakligen är avsedda för idrottsutövning (t.ex. fotbollsarenor).

Att anläggningen huvudsakligen är avsedd för idrottsutövning innebär att den kan användas även för andra aktiviteter och arrangemang, t.ex. konserter och mässor, och ändå omfattas av rökförbudet. Tillämpningen av bestämmelsen förutsätter inte heller att ett idrottsarrangemang eller annan offentlig tillställning anordnas på platsen. Rökförbudet är alltså inte inskränkt till vissa händelser eller tider utan gäller ständigt. Rökförbudet gäller inte bara platser för själva idrottsutövandet utan även platser som används för andra ändamål, exempelvis försäljning, under förutsättning att platserna ligger inom det inhägnade området.

Matchprogram

Inför denna säsong har ÖFK beslutat att inte sälja några matchprogram, därför rekommenderar vi Er att ladda ner ÖFK-Live där appar finns för att få det senaste nytt inför matchen. Följ oss via sociala medier Facebook, Instagram & Twitter för att få det senaste nytt inför avspark även.

Öppna försäljningsställen

Flera färsäljningsställen kommer att vara öppen på arenan, fika, kaffe, hamburgare mm kommer att finnas till försäljning. 

  • Stora kiosken plan 2 Östra läktaren
  • En kiosk markplan Östra Läktaren
  • Souveniershop vid Östra läktaren 

Som vanligt sjunger vi upp till Rött & Svart Pumpar Hjärtat inför avspark.

Vi ses i helgen på Jämtkraft Arena!

Dela artikel