Autotjänst-Laitis AB och Glas & Portteknik AB köper stora aktieposter i ÖFK

Försäljningen av aktier i den riktade nyemissionen som ÖFK fortsätter och nu står det klart att Autotjänst-Laitis AB och Glas & Portteknik AB går in och köper stora aktieposter i ÖFK.

De senaste dagarna har försäljningen av aktier i den riktade nyemissionen som ÖFK startat tagit fart. Två nya företag har köpt aktier i ÖFK och det är gamla samarbetspartners som nu går in och stöttar

-För att stötta ÖFK. Vi har varit med på allt det roliga och då vill vi fortsätta att stötta föreningen. Vi diskuterade en kort stund men vi kom fram till att självklart ska vi vara med och hjälpa till, säger Gunilla Olsén Eriksson, ägare till Autotjänst-Latis AB.

Glas & Portteknik AB är precis som Autotjänst-Latis AB sponsorer till ÖFK sedan några år tillbaka.

-Jag blev fotbollsintresserad när ÖFK gick upp i Allsvenskan och har fått ett helt nytt liv. Vi pratar fotboll på jobbet och vi har en mängd leverantörer utanför länet och vi pratar fotboll med dem också, berättar Thomas Bäck, VD och delägare i företaget.

Arbetet med att säkra upp ÖFK:s ekonomi fortsätter och som privatperson eller som företagare kan ni gå in här för att stödja ÖFK.

Dela artikel