Biljetter till ÖFK:s kulturshow släpps tisdag 29 oktober kl: 12.00

I årets kulturakademi har Östersunds FK utforskat Jämtlands historia – och vad det innebär att vara eljest på riktigt. Konstnärlig ledare är Patrik Zackrisson och det utlovas en (i alla fall nästan) klassisk revy. Biljetterna till kulturshowen släpps tisdag 29 oktober klockan 12.00.

Sedan några år tillbaka genomför ÖFK varje år en kulturshow när säsongen är slut. I år handlar showen om Jämtlands historia och nu släpps alltså biljetterna till showen.

Biljetter kan köpas via ÖFK-shopen med eller via webben tisdag klockan 12:00 börjar försäljningen av Kulturen 2019 i shopen och på webben. Klicka här för att köpa biljetter via nätet.

Datumet som ni ska skriva upp i era kalendrar är 19 november och vi kommer att bjuda på ett genrep på eftermiddagen och sedan två föreställningar som alla är på Storsjöteatern.

Här får ni lite info om kulturshowen:

Vilken dag är showen: tisdag 19 november 2019

Antal föreställningar: ett genrep plus två föreställningar

Vilken tid? genrepet är klockan 16.00, föreställningarna klockan 18.00 och klockan 20.00

Vad kostar det? genrepet kostar 250 kronor/biljett, föreställningarna kostar 350 kr/biljett. Samma pris för vuxen och ungdom

Hur länge håller föreställningarna på? föreställningarna och genrepet är 1 timme och 10 min utan paus.

Antal biljetter som säljs: det finns 428 platser till varje föreställning

Totalt 6 rullstolsplatser – pris samma som ordinarie biljetter. Biljetter säljs på nätet och i butik. (vid behov av ledsagarplats, maila till biljett@ostersundsfk.se och uppge ditt ordernummer).

Dela artikel