Biljettsläpp inför matchen mot BK Häcken

Varmt välkomna till matchen mellan Östersunds FK och BK Häcken, onsdagen den 27 oktober. Nedan kommer all biljettinformation som kommer gälla inför den matchen.

Imorgon onsdag den 20 oktober klockan 12:00 släpps biljetterna för medlemmar och allmänheten till matchen mot BK Häcken både på ostersundsfk.ebiljett.nu samt i ÖFK-Butiken på Storgatan 26.

Denna matchen i Allsvenskans 25:e omgång uppmärksammar vi som alldeles speciell, då vi firar vårt 25 års jubileum. Häng med oss under hela uppladdningen inför matchen för att fira 25 år med Östersunds FK.

Precis som föregående match gäller nu också säsongskort för inpasseringen på Jämtkraft Arena. Om ni inte hämtat ut ert kort än, vänligen besök ÖFK-Butiken på Storgatan 26 i Östersund för att hämta ut ert plastkort. Har du ett gammalt säsongskort som gällde för 2020 men inte köpt ett nytt säsongskort för 2021 behöver du köpa ett nytt säsongskort med plats för den aktuella säsongen. Om ditt kort är skadat kan du behöva besöka ÖFK-Butiken för att införskaffa ett nytt plastkort.

Tänk på att det alltid är billigare att förköpa biljetter till matchen istället för på Jämtkraft Arena. Säkra din biljett för matchen redan idag och hjälp till att fylla hela arenan!

Östersunds FK rekommenderar dig att enbart besöka våra evenemang om du är fullt frisk. Ovaccinerade bör undvika stora evenemang för att skapa så trygga tillställningar som möjligt utifrån Coronaviruset, COVID-19 pandemin som råder. 

Dela artikel