Bortakortet – Allsvenskan 2020

Bortakortet för Allsvenskan 2020 finns nu till försäljning på osterundsfk.ebiljett.nu samt i ÖFK-Butiken. Det absolut bästa sättet för dig som vill följa ÖFK på bortaplan under årets Allsvenska matcher till ett förmånligt pris. Observera att det endast finns 100 kort så först till kvarn gäller.

2020 är åttonde säsongen i rad som Bortakortet säljs. Varje klubb i Allsvenskan och Superettan får 100 Bortakort att sälja till sina supportrar, där syftet är att ge ett bra pris för alla som reser land och rike runt för att se sitt favoritlag.

För endast 1000 kronor, i snitt 67 kronor per match, kan du som har Bortakortet se alla ÖFK:s matcher på bortaplan i Allsvenskan 2020.

Korten gäller endast på den läktare som anvisats som bortasektion. Borttappat kort ersätts med nytt till en kostnad av 150 kronor. Kortet är en värdehandling.

Kortet administreras och säljs av respektive allsvensk klubb. Klubbarna behåller själva 50% av sin försäljning av Bortakortet. Övriga 50 % betalas in till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan klubbarna i respektive liga.

Försäljning av bortakortet sker på våran biljettsida och i ÖFK-Butiken. Försäljningen pågår till och med den 15:e mars.

Dela artikel