När ÖFK kommer hem


Vi får en del frågor kring vad som händer när A-laget och ledarstaben återvänder från det tre veckor långa, mycket välplanerade och nödvändiga träningslägret i Spanien. 

Den här bubblan det talas om fortsätter vid hemkomst, i och med att samtliga behöver vara i karantän i sju dagar, testas så nära anslutning till hemkomst som möjligt, samt testas även dag fem. Finns inga symptom efter sju dagar kan man röra sig ute i samhället. Vi följer de råd och rekommendationer som finns för alla.

Vi kommer att träna tillsammans under kommande vecka, eftersom alla som vistats i bubblan och umgåtts i tre veckor anses kunna göra det, enligt lagläkare Martin Lindroth. Träningarna är dock stängda för media och allmänhet kommande vecka. 

Vid hemresan från Spanien är alla testade, alla åker buss från Arlanda hem. Vi följer de råd och anvisningar som gäller för tillfället från Folkhälsomyndigheten, och beslutsfattare, vad gäller inresa från annat EU land. 

Nu ser vi fram emot en fortsatt bra försäsong, en vinstgivande Svenska Cupen, och att vinna Allsvenskan 2021.

Vi behöver allas kärlek och stöd på den resan såklart, för utan våra sponsorer, supportrar, anhängare och ni som älskar ert ÖFK och elitfotboll blir livet lite fattigare. 
Vi ger oss aldrig! 

Dela artikel