Evenemangsinfo inför dagens match mot AFC Eskilstuna

När klockan slår 15:00 idag söndag sparkas ännu en viktig match i Superettan igång mellan Östersunds FK och AFC Eskilstuna. Vi hoppas på en fantastisk tillställning och hoppas att ni alla tar er till arenan i jakten på de sista poängen.

Biljetter
Biljetter går att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu, samt på plats på Jämtkraft Arena i biljettkuren utanför huvudläktaren. På Jämtkraft Arena kommer biljetter enbart kunna köpas via Swish.

ÖFK-Butiken
ÖFK-Butiken på Storgatan i Östersund har öppet mellan 11:00 och 12:30 idag för dem som önskar köpa biljetter på Storgatan i Östersund

Parkering
Vi hänvisar supportrar som ska gå på matchen mellan Östersunds FK och AFC Eskilstuna att parkera era fordon på den primära parkeringen vid den Östra läktaren (Huvudläktaren)

Vi samarbetar med Aimo park för en smidig och digital lösning via mobilen. Det du behöver göra är att ladda ned appen för att kunna betala avgiften.

Kom igång med MobilPark – gör så här:

1. Ladda ner appen via App Store eller Google Play

2. Registrera dig och välj zonkod 1111

3. Starta din parkering

Entréer

Jämtkraft Arena öppnar klockan 14:00 för allmänheten. Endast entréer på Östra läktaren kommer vara öppen för ordinarie publik.

Läktare och sektioner
Hela arenan är öppen förutom Södra läktaren. AFC Eskilstunas bortasupportrar hänvisas till sektion F på den västra läktaren.

Kiosk och ÖFK-Shopen
Vänligen observera att Jämtkraft Arena är en kontantfri arena. Kiosker på markplan kommer vara öppen under matchen. Dessa öppnar klockan 14:00. Dessutom kommer också ÖFK-Shopen hållas öppen från att arenan öppnar. Kitta er på plats i en rödsvart halsduk eller matchtröja.

Varmt välkomna till Jämtkraft Arena

Dela artikel