Evenemangsinfo inför kvalavgörandet

Idag spelas den absolut sista matchen för säsongen! Idag söndag kommer kvalet till att säkra Superettanplatsen avgöras. Precis som förra matchen har det varit ett stort tryck på biljetterna, och vi väntar oss en vädligt stor publiktillströmning. Då väldigt mycket folk kommer vara i omlopp på arenan så vill vi att ni ska vara ute i god tid på arenaområdet.

Entréer
Entréer på arenan öppnar 12:00, det vill säga en timme innan avspark. Endast entréer på Östra läktaren är öppna under matchen. Var ute i god tid för att hinna ta er in innan avspark. Då vi väntar en hög publiksiffra så är det viktigt att ni tar er till arenan innan den största publiktillströmningen som brukar vara från 30 minuter innan avspark. 

Scanning av biljetter
För att det ska gå smidigt vid inpasseringen ber vi er ha förberett era biljetter när ni ska scanna dessa vid vändkorsen. Om möjligheten finns vill vi att publik undviker mobilbiljetter ifall ni har en iOS enhet, och skriver ut biljetterna istället på A4 papper. Har ni mobilbiljetter, vänligen positionera streckkoden så tydligt som möjligt på skärmen, höj till högsta ljusstyrkan samtidigt som ni scannar biljetten med laddningsuttaget inåt mot den digitala läsaren. Biljettpersonal på plats kommer dessutom hjälpa er.

Biljetter
Biljetter går att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu.. Biljetter kommer även att säljas på arenaområdet. Platsval kan ej garanteras vid köp på arenan.

ÖFK-Butiken
ÖFK-Butiken på Storgatan i Östersund har stängt idag för dem som önskar köpa biljetter på Storgatan i Östersund. Biljettköp hänvisas till arenan eller online.

Parkering
Vi hänvisar supportrar som ska gå på matchen mellan Östersunds FK och Falkenbergs FF att parkera era fordon på den primära parkeringen vid den Östra läktaren (Huvudläktaren)

Vi samarbetar med Aimo park för en smidig och digital lösning via mobilen. Det du behöver göra är att ladda ned appen för att kunna betala avgiften.

Kom igång med MobilPark – gör så här:

1. Ladda ner appen via App Store eller Google Play

2. Registrera dig och välj zonkod 1111

3. Starta din parkering

Läktare och sektioner
Hela arenan är öppen förutom Södra läktaren. Falkenbergs bortasupportrar hänvisas till sektion F på den västra läktaren. En viss avspärrning kommer råda mellan Falkenbergs publik och resterande supportrar.

Kiosk och ÖFK-Shopen
Vänligen observera att Jämtkraft Arena är en kontantfri arena. Kiosker på markplan kommer vara öppen under matchen. Dessa öppnar klockan 12:00. Dessutom kommer också ÖFK-Shopen hållas öppen från att arenan öppnar. Kitta er på plats i en rödsvart halsduk eller matchtröja.

Varmt välkomna till Jämtkraft Arena

Dela artikel