Evenemangsinformation inför dagens hemmamatch mot Utsiktens BK

Idag lördag klockan 15:00 spelas den första hemmmatchen efter uppehållet på Jämtkraft Arena. Utsiktens BK gästar och vi ser fram emot en fantastisk tillställning. Idag blir också första matchen när Restaurang Hörnsparken är öppen. Nedan kommer all information om evenemanget för dig som planerar att besöka Jämtkraft Arena.

Biljetter
Biljetter går att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu, samt på plats på Jämtkraft Arena i biljettkuren utanför huvudläktaren. På Jämtkraft Arena kommer biljetter enbart kunna köpas via Swish. Vänligen observera att ÖFK-Butiken på Storgatan i Östersund är stängd idag.

Betalning på arenan
Då våra leverantörer har en driftstörning kommer enbart Swishbetalning att accepteras på arenan i våra kiosker och i ÖFK-Shopen. Vattenstationer kommer också finnas positionerade för dem som önskar vatten utan kostnad.

Parkering
Vi hänvisar supportrar som ska gå på matchen mellan Östersunds FK och Utsiktens BK att parkera era fordon på den primära parkeringen vid den Östra läktaren (Huvudläktaren)

Vi samarbetar med Aimo park för en smidig och digital lösning via mobilen. Det du behöver göra är att ladda ned appen för att kunna betala avgiften.

Kom igång med MobilPark – gör så här:

1. Ladda ner appen via App Store eller Google Play

2. Registrera dig och välj zonkod 1111

3. Starta din parkering

Entréer
Jämtkraft Arena öppnar klockan 13:00 för allmänheten. Entréer på Östra läktaren samt Västra läktaren kommer vara öppna. Vänligen passera vid rätt entré vid insläppet.

Läktare och sektioner
Hela arenan är öppen förutom Södra läktaren. Utsiktens bortasupportrar hänvisas till sektion F på den västra läktaren.

Kiosk och ÖFK-Shopen
Vänligen observera att Jämtkraft Arena är en kontantfri arena. Kiosker på markplan kommer vara öppen under matchen. Dessutom kommer också ÖFK-Shopen hållas öppen från att arenan öppnar. Kitta er på plats i en rödsvart halsduk eller matchtröja.

Varmt välkomna till Jämtkraft Arena

Dela artikel