Evenemangsinformation inför dagens match mot Jönköpings Södra

Laget är hittills obesegrade i år, både hemma på Jämtkraft Arena och i Superettan. Idag lördag klockan 15:00 ställs ÖFK mot Jönköpings Södra i den sjätte omgången. Vi väntar en större publiksiffra, och då mycket folk kommer vara i omlopp på arenan vill vi att ni ska vara ute i god tid på arenaområdet. Här nedan kommer information inför dagens evenemang.

Entréer
Entréer på Östra läktaren öppnar 13:00, det vill säga två timmar innan avspark. Entréer på Västra läktaren öppnar 14:00. ÖFK:s supportrar på Norraste Stå hänvisas till Östra-Nord entréer. Detta då era biljetter enbart fungerar för inpassering här. Var ute i god tid för att hinna ta er in innan avspark.

Scanning av biljetter
Ha era biljetter redo vid inpassering. Här kommer biljettvärdar ta emot er och scanna er biljett. Ni kan antingen ha skrivit ut er matchbiljett, eller så kan denna scannas via telefonen.

Köpa biljetter
Biljettförsäljningen öppnar 13:00 på arenaområdet i biljettcentret (utanför huvudläktaren). Här kan du betala med kort och Swish. Biljetter går dessutom att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu.

Evenemang på arenan
Det blir en fantastisk dag på arenan. Klockan 13:00 ställs ÖFK mot Ope IF 2 i damernas division 3 på B-planen. Till denna match behövs en giltig matchbiljett. O-Ringen, världens största orienteringstävling som i sommar arrangeras i Åre är på plats och berättar om sin verksamhet. De har dessutom med sig det klassiska nattduell-spelet där ni kan utmana varandra. På arenan finns också bland annat en Pontiac Trans Am-7 för bilentusiasterna. Klockan 14:00 drar Kevin Jablinskis ”jonkningstävling” igång i närheten av O-Ringen tältet. Missa inte detta!

Restaurang Hörnsparken
Hörnsparken är öppen! Online-bokningarna till Hörnsparken stänger 10:00 på matchdagen. Sedan kan du köpa din biljett precis som vanligt på plats i restaurangen. Hörnsparken har öppet från att arenan öppnar tills matchens slut. Här bjuder LIME på en riktig fotbollsbuffé!

Kiosker och ÖFK-Shopen
Kiosker på markplan kommer vara öppen under hela matchen. Dessa öppnar klockan 13:00 när arenan öppnar. Dessutom kommer också ÖFK-Shopen hållas öppen. Årets matchtröja finns bland annat i butiken. Vänligen observera att Jämtkraft Arena är en kontantfri arena. 

Parkering
Vi vill uppmana er att parkera på de anvisade parkeringsplatserna istället för inom bostadsområdet Tallbacken och Eldpoststigen. Att parkera i dessa områden bidrar till sämre trafiksäkerhet, störd framkomlighet och innebär också att man parkerar på någon annans tomt, vilket kan orsaka konflikter.

Särskilt med tanke på att det bor många barn i området kan situationen bli osäker och otrygg. Därför vill vi be er att stötta ÖFK genom att parkera på anvisade platser. Det kan verka som en liten handling, men varje liten bidrag räknas när det gäller att stödja klubben.

Att parkera på anvisade platser kommer också att minska oro hos boende i området och göra det lättare för alla att njuta av matchen. Så tänk på säkerheten och stötta ÖFK genom att parkera på de anvisade platserna.

Tack för att ni tar hänsyn till andra och visar hänsyn till boende i området. Vi önskar er en trevlig och säker matchupplevelse!

Vi hänvisar supportrar som ska gå på matchen mellan Östersunds FK och Jönköpings Södra att parkera era fordon på den primära parkeringen vid den Östra läktaren (Huvudläktaren).

Vi samarbetar med Aimo park för en smidig och digital lösning via mobilen. Det du behöver göra är att ladda ned appen för att kunna betala avgiften.

Kom igång med Aimo App – gör så här:

1. Ladda ner appen via App Store eller Google Play
2. Registrera dig och välj zonkod 1111
3. Starta din parkering

Läktare och sektioner
Samtliga sittplatsläktare samt Norra Stå kommer vara öppna. Vänligen använd den entré som ligger närmst er sektion.

Varmt välkomna till Jämtkraft Arena!

Dela artikel