Evenemangsinformation inför matchen mot Halmstads BK

Idag måndag 19:00 ställs Östersunds FK mot Halmstads BK på Jämtkraft Arena i Allsvenskans tolfte omgång. Nedan kommer viktig information till dig som är besökare på evenemanget. Var vänlig ta del av samtlig information innan du beger dig mot arenan.

Zoner
Jämtkraft Arena kommer under denna match bestå av totalt tre stycken zoner. Östra läktaren, Västra läktaren (Bilbolagets läktare) och Norra stå är alla en varsin zon. Publik kommer ej kunna röra sig mellan zonerna när de har scannat in sin biljett på arenaområdet. Därför hänvisas publik som sitter på den Östra läktaren att enbart använda det östra insläppet och publik som sitter på Västra läktaren (Bilbolagets läktare) att enbart använda sig utav det västra insläppet. Publik på Norra stå hänvisas till det vändkorset som är beläget längst norrut på det östra insläppet. Personal kommer finnas till hjälp på plats för frågor.

Samtliga åskådare behöver en giltig biljett inför matchen. Detta ska ha gjorts antingen genom att hämta ut en fribiljett för säsongskortsinnehavare, eller köpt en biljett via www.ostersundsfk.ebiljett.nu eller i ÖFK-Butiken på Storgatan 26. Säsongskorten gäller inte som inträde på denna match. Samtliga besökare ska sitta på sin tilldelade plats. 

Entréer
Publik på Östra läktaren hänvisas till det östra insläppet. Publik på Västra läktaren (Bilbolagets läktare) hänvisas till det västra insläppet och publik på Norra stå hänvisas till vänkorset som är beläget längst norrut på östra insläppet.

Evenemangsinformation
Jämtkraft Arena öppnar klockan 17:00 för besökare via Östra eller Västra entrén. Var vänlig att ankomma till arenan i god tid för att minimera risken för köer vid inpassage. Personal kommer finnas behjälplig vid inpassage till arenan. Toaletter kommer vara öppna på arenan. Kiosker kommer vara öppet på Östra läktaren, Västra läktaren (Bilbolagets läktare) och Norra Stå. Biljettförsäljning kommer inte bedrivas på arenan. Handsprit kommer finnas utplacerat runt om hela arenan.

Utpassering
Samtliga besökare ska använda kortast möjliga väg ut från arenan när evenemanget är slut. Följs arrangörens instruktioner vid utpassagen. 

Allmänna råd
Svensk elitfotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik på våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrager till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk
• I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på 
• Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
• Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering
• Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan
• Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten
• Hosta eller nys i armvecket
• Undvik handskakningar och omfamningar
• Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget

Dela artikel