Fantastisk musikalkväll satte punkt för säsongen 2018

Igår kväll, onsdag, var det äntligen dags för årets uppsättning av ÖFK:s kulturshow. Årets show var en musikal som vi genomförde tillsammans med fantastiska Glada Hudikteatern. För första gången någonsin hade vi dessutom bestämt att köra två uppsättningar av showen. Inför showen var det många frågetecken, då vi under året tappat många rutinerade nyckelfigurer – de nya personerna fyllde dock ut skorna till fullo och det blev en fantastisk kväll på Storsjöteatern i Östersund.

Musikalen med namnet, ”My Life is based on a true story”, innehöll tolkningar med allt från vikingar till Håkan Hellström. Vårt syfte med våra kulturarbeten är att vi skall vinna fler fotbollsmatcher, och vi tror och hoppas att alla som igår närvarade showerna förstår samt tror på detta. Vi skall nu räkna ut överskottet och återkommer senare med vart vi kommer skänka pengarna.

Spelare och ledare går nu på ledigt för att återkomma tidigt i januari, vi skulle vilja ta tillfället i akt och tacka alla som under året varit med oss. Ingen nämnd ingen glömd!

Vi har redan siktet inställt på nästa år och hoppas att ni är med oss längs vägen och stöttar.

Vi ger oss aldrig!

Foto: Johan Axelsson

Dela artikel