Förlust mot Varberg

ÖFK startade inledningsvis bra och förde matchen mot ett mer avvaktande Varberg och var effektiva i att bryta Varbergs press.
Ronald Mukiibi gjorde 1–0 efter hörna från höger, slagen av Isak Ssewankambo, bara Minuter senare hade Varberg en riktig farlighet men där Aly Keita stod helt rätt i position i mål.

Efter drygt halva första halvlek förändrades matchbilden och Varberg åt sig in mer och mer. I 27:e minuten hittade Ryan Moon rätt och gör 1–1 för Varberg efter en frispark från höger, genom att smeka in den med en lätt huvudtouch.

Andra halvlek startade med högt och tempo från båda lagen, där ÖFK lyckades med ett flertal snabba omställningar.  En halvlek som kan läggas till Varbergs favör vad gällde andelen avslut på mål, vilket till slut gav Varberg ledningen i första övertidsminuten med 2–1 då en Varbergsspelare satte huvudet på ett inlägg, och nickade in i Aly Keitas bortre hörn.
Resultatet stod sig sig och Varberg vann matchen.