Förlust på Behrn Arena

Första halvlek handlar till stora delar om hemmalaget vad gäller bollinnehavet, men det ger ingen utdelning.

ÖFK levererade flera farligheter
Chippen från Jerell Sellars över örebroförsvaret där Blair Turgott fick en halvträff på volley som drog utanför. Felix Hörbergs hårda inlägg som rann fram till Blair Turgott, men inte landade i maskorna. En längre period runt 35:e minuten var det ÖFK som pressade hårt mot Örebros box. Något som svängde över till Örebro sista minuterna innan halvtidsvilan, 0–0.

Andra halvlek och det är mer ÖFK från start än i första.
I 67:e minuten var det återigen Blair Turgott som var inblandad i ett mycket bra läge. Under en lång period i andra var det mycket fram och tillbaka.
Målen kommer i slutet. I 84:minuten gör Örebro 1-0 och på övertid en snabb frispark från höger och 2-0 som blir slutresultatet.