Från botten till toppen – blev toppen

ÖFK höll under tisdagen en inspirationsdag med temat, ”från botten till toppen”. Föreläsare för dagen var Petter Askebrand, Per Holknekt och Johanna Almgren. Alla med olika bakgrunder och historier, men som ändå vävdes samman med några viktiga gemensamma nämnare.

– Tack ÖFK för en toppendag! Per, Johanna och Petter, deras berättelser var både berörde och inspirerade. Jag bär med mig Per Holknekts ord, ”ner med sjukt många frön i jorden och börja vattna”, säger Katarina Nyberg-Finn VD vid HeMa Lön.

– Dagens leverans från 3 olika typer av föreläsare; Fullpott 100 av 100. Petters berättelse om hans kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär gav mig som lyssnare inspiration om att våga vara eljest. Per Holknekt knäckte mig totalt. På det sätt han utlämnade sig och visade sin sårbarhet gjorde att ingen lämnade hans föreläsning med ett torrt öga och Johanna Almgrens ”nerv” och kvinnliga skicklighet gav ytterligare bekräftelse på varför ÖFK befinner sig där man är idag”, säger Maria Wilén VD vid attest.nu.

– Det var en fantastisk dag med fantastiska föreläsare – en ynnest att få höra dem prata och att få ta med deras historier och försöka bryta ner dem i sin egen vardag. Vi hoppas kunna anordna fler dagar av denna karaktär, säger Martin Johansson i ÖFK.

Cirka 70 företagare hade samlats i Arnljotshallen på OSD och vi hoppas att samtliga fick med sig goda erfarenheter de har nytta av framöver.

Foto: Anders Ringfelter

Dela artikel