HeMA Lön ifrån Hammarstrand köper aktiepost i ÖFK

HeMa Lön, ett företag som jobbar med extern lönehantering, köper aktier i ÖFK.
HeMa Lön är baserat i Hammarstrand, Ragunda. Trots att man inte är baserat i Östersund så ser HeMa Lön vilken betydelse ÖFK har för regionen och vill bidra till att ÖFK kan fortsätta vara ÖFK.

-Vi arrangerade under sommaren ett träningspass, i Ragunda, tillsammans med bland annat Bobo Sollander, Charlie Colkett och Eirik Haugan (spelare i ÖFK). Uppslutningen var fantastisk, cirka 80 ungdomar ifrån trakten dök upp för att tränas av ÖFK-profilerna samt få ta kort och autografer. Genomslaget av att ha ett elitlag i världens största sport, i en glesbefolkad bygd som Jämtland/Härjedalen, är otroligt stort att vi vill bidra med det vi kan för att bibehålla det, säger Katarina Nyberg Finn, VD och delägare i HeMa Lön.

Katarina Nyberg Finn fortsätter:

-ÖFK ger alla något att tro på och ger oss jämtar en stark patriotisk känsla av att vi kan hävda oss mot resten av Sverige, den självkänslan går inte att köpa för pengar. För oss är det självklart att bidra för att ge ÖFK förutsättningar att fortsätta vara ÖFK, säger Katarina Nyberg Finn, VD och delägare HeMa Lön.

Se filmen från ÖFK:s besök i Hammarstrand här!

Dela artikel