Idag samlas spelare och ledare i ÖFK inför säsongen 2020

Idag måndag 6 januari samlas spelare och ledare i Östersunds FK igen efter en sex veckor ledighet. Den här första veckan handlar det mycket om att kolla hur spelarnas fysiska status är.

-Otroligt roligt att vara tillbaka och börja att planera säsongen 2020 i Allsvenskan, säger Ian Burhnall, tränare i ÖFK.

En efter en dyker spelarna i ÖFK upp vid Jämtkraft Arena nu på morgonen. Efter en sex veckors lång ledighet från träning och samlingar är det nu dags för spelare och ledare att påbörja uppladdningen inför den nya säsongen.

Spelarna har haft individuella träningsprogram under ledigheten och den första veckan innehåller mängder av tester och möten. I går söndag anlände många spelare och ledare till Östersund och första riktiga träningen genomförs i ÖP-hallen i morgon tisdag klockan 11.00.

-Fokus nu är att få testa spelarna och se hur deras fysiska status är men också att få in dem i fotbollsträning. De flesta har ju inte haft någon fotbollsträning under ledigheten och nu måste deras kroppar vänja sig vid det, säger Oscar Ljungblom, fysio i ÖFK.

Dela artikel