Inför ÖFK-Sundsvall – allt du behöver veta som åskådare

I dag är det äntligen dags för Norrlandsderby när vi tar emot GIF Sundsvall. Nedan följer info för dig som besökare, har du inte skaffat biljett är det hög tid att göra det. Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa förköp än att köpa i biljettkassan på arenan (40 kronor dyrare att köpa på plats).

Du köper förköpsbiljett via ostersundsfk.ebiljett.nu eller i ÖFK-Shopen på Storgatan 26 (öppettider idag lördag 12-17)
Vi rekommenderar att samtliga besökare kommer i tid då noggrann visitation kommer och måste genomföras på samtliga besökare. entréer öppnar som vanligt två timmar innan avspark alltså 16.00.

Entréer öppna från 16.00

Till Restaurang Hörnsparken 

Kommer det vara uppsnack med följande personer. Passa på att komma i tid för att ta del utav det.

16.45: Urban Hagblom Sportchef GIF Sundsvall
16.55: Ian Burchnall huvudtränare ÖFK
17.15: Björn Hamberg ny bliven tränare i Brighton Hove Albion. Björn kommer bli intervjuad i halvtid på innerplan dessutom)

Skilltwins

SkillTwnis till Jämtkraft Arena. På dagens match kommer matchvärden Berners tillsammans med Volkswagen Sverige till Jämtkraft Arena med SkillTwins. Utmana dem eller varandra i panna-fotboll och vinn fina priser. Du träffar dem från 17.00 på entrétorget utanför arenan.

ÖFK:s & Sqrtn gemensamma kollektion

Till dagens Norrlandsderby släpper ÖFK & Sqrtn sin gemensamma kollektion Great Norrland samarbete. Kollektionen består av en T-shirt, en Hood samt fyra kepsar i en ny röd/svart design där ÖFK:s logga och Great Norrland logga möts. Kollektionen släpps 16.00 i ÖFK-Shopen på Arenan. De 50 första som handlar något från kollektionen får en keps på köpet. 

Matchens Vara

Eventhand med signatur av en spelare. Pris 50kr

Minimässa

Bakom norra läktaren kommer det vara en ”minimässa” där företag ställer ut och visa upp sin verksamhet. Se till att besök och ta del av deras erbjudande! 

Parkering

Parkeringsytorna är öppna som vanligt vid Jämtkraft Arena och det är gratis att parkera. Riddermarks bil bjuder på parkeringen. Bakom västra läktaren parkerar bussar från GIF Sundsvalls supportrar. 

Stadsbussarna

Väljer man inte att ta bilen till matchen är Stadsbussarna ett utmärkt alternativ. Fotbollsbussen avgår från Östersunds Centrum till Jämtkraft Arena 60 minuter och 40 minuter innan avspark och det är gratis att åka med fotbollsbussen. Efter avslutad match går fotbollsbussen 15 minuter & 35 minuter ner till Östersunds Centrum
Det går även att åka ordinarie linje till Jämtkraft Arena då åker man linje 2 eller Linje 14. Se tidtabell på www.stadsbussarna.se  30 kronor vuxen (20 år och uppåt) 15 kronor barn (7-19 år)

Matchprogram

Inför denna säsong har ÖFK beslutat att inte sälja några matchprogram, därför rekommenderar vi er att ladda ner ÖFK-Live där appar finns för att få det senaste nytt inför matchen. Följ oss via sociala medier Facebook, Instagram & Twitter för att få det senaste nytt inför avspark även. 

Försäljningsställen Öppna

  • Stora kiosken plan 2 Östra läktaren 
  • Två kiosker markplan Östra Läktaren
  • Souveniershop både Östra läktaren & Västra läktaren 
  • En Kiosk bakom Norra Läktaren 
  • Restaurang Hörnsparken 
  • Två kiosker bakom Bilbolagets läktare (västra)

Som vanligt sjunger vi upp till Rött & Svart Pumpar Hjärtat inför avspark. 

Vi ses ikväll på Jämtkraft Arena! 

Dela artikel