Information om dagens match mot Jönköpings Södra

Idag lördag klockan 13:00 ställs Östersunds FK mot Jönköpings Södra på Jämtkraft Arena. Matchen spelas mitt under Storsjöyran och vi hoppas på en fantastisk tillställning. Jönköpings Södra ligger för närvarande på en 14:e plats med 12 inspelade poäng. Idag har också Restaurang Hörnsparken öppet. Nedan kommer all information om evenemanget för dig som planerar att besöka Jämtkraft Arena.

Biljetter
Biljetter går att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu, samt på plats på Jämtkraft Arena i biljettkuren utanför huvudläktaren. På Jämtkraft Arena kommer biljetter enbart kunna köpas via Swish. Vänligen observera att ÖFK-Butiken på Storgatan i Östersund är stängd idag.

Restaurang Hörnsparken
Du kan antingen köpa din biljett via vår biljetthemsida på ostersundsfk.ebiljett.nu, eller på plats för endast 195 kr med fotbollsbuffé. Fotbollsbuffén köper du direkt inna i Hörnsparken.

Parkering
Vi hänvisar supportrar som ska gå på matchen mellan Östersunds FK och Östers IF att parkera era fordon på den primära parkeringen vid den Östra läktaren (Huvudläktaren)

Vi samarbetar med Aimo park för en smidig och digital lösning via mobilen. Det du behöver göra är att ladda ned appen för att kunna betala avgiften.

Kom igång med MobilPark – gör så här:

1. Ladda ner appen via App Store eller Google Play

2. Registrera dig och välj zonkod 1111

3. Starta din parkering

Entréer
Jämtkraft Arena öppnar klockan 11:00 för allmänheten. Endast entréer på Östra läktaren kommer vara öppen.

Läktare och sektioner
Hela arenan är öppen förutom Södra läktaren. Jönköpings bortasupportrar hänvisas till sektion F på den västra läktaren.

Kiosk och ÖFK-Shopen
Vänligen observera att Jämtkraft Arena är en kontantfri arena. Kiosker på markplan kommer vara öppen under matchen. Dessa öppnar klockan 12:00. Dessutom kommer också ÖFK-Shopen hållas öppen från att arenan öppnar. Kitta er på plats i en rödsvart halsduk eller matchtröja.

Varmt välkomna till Jämtkraft Arena

Dela artikel