Information till er som köpt biljetter till ÖFK:s hemmamatcher 2020

På grund av att Allsvenskan 2020 har skjutits upp så kommer här ÖFK med information vad som gäller för biljetter, säsongskort som köpts till Allsvenskan 2020 och ÖFK:s hemmamatcher. Fortfarande vet vi inte om alla matcher i Allsvenskan 2020 kommer att spelas med- eller utan publik. 

Privata säsongskortsinnehavare:

Skulle någon eller några matcher i Allsvenskan 2020 spelas utan publik, det vill säga om Folkhälsomyndighetens restriktioner fortfarande gäller när Allsvenskan startar så får alla ÖFK:s privata säsongskortsinnehavare en extra biljett till valfri Allsvensk match 2020 per match som spelas utan publik. Det betyder att skulle en av ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan spelas utan publik får en privat säsongskortsinnehavare en biljett till valfri match för ÖFK:s hemmamatcher 2020 i Allsvenskan.

Enskilda biljetter till ÖFK:s matcher våren 2020

Köpta biljetter till någon av ÖFK:s hemmamatcher under våren 2020 kommer att gälla när den matchen spelas. De som exempelvis har köpt biljetter till matchen ÖFK-Mjällby, som skulle ha spelats i söndags 5 april, den biljetten gäller till det datum under 2020 som den matchen kommer att genomföras. Spelprogrammet för Allsvenskan 2020 är ännu inte satt men så fort det är bestämt kommer vi att lägga upp spelschemat på vår hemsida. Skulle exempelvis matchen ÖFK-Mjällby spelas utan publik kommer vi att erbjuda en ny matchbiljett till en valfri hemmamatch för ÖFK. 

Övrig info, läs de biljettregler som gäller för ÖFK:s hemmamatcher.

Dela artikel