Internationella kvinnodagen

Under 2017 spelade vi några av de största fotbollsmatcherna i klubbens historia, matcher som också blev några av de största i svensk fotbollshistoria.

Med oerhörd stolthet och fulla av tacksamhet har vi mött Jämtlänningarnas och hela Sveriges stöd för att nå målet att varje match prestera på toppen av vår förmåga.  Ett stöd som varit ovärderligt och oförglömligt.

Nu är ett nytt fotbollsår här och målen för 2018 är högre ställde än någonsin. Och vi behöver er hjälp och ert stöd igen. De viktigaste resultaten hoppas vi nämligen åstadkomma på sidan av planen. Idag är det den 8 mars och den internationella kvinnodagen. En dag där vi oftast får ta del av bister statistik om löneskillnader, diskriminering och våld mot kvinnor i olika former.

Det här vill vi förändra.

Vi kan inte göra allt så därför ska vi göra allt vi kan. Vi ska stoppa och förhindra att mäns våld kan fortgå i det tysta och vi är övertygade om att utbildning och kunskap är det vi behöver.

Om vi varit en förebild för många på planen under 2017 så hoppas kunna vara ett ännu större föredöme utanför planen 2018. Vi ger oss aldrig!

Dela artikel