Kadiri lämnar ÖFK – klar för Lommel SK i Belgien

Idag har Östersunds FK gjort klart med övergången för Jordan Attah Kadiri från ÖFK till den belgiska klubben Lommel SK. Lommel SK spelar i den belgiska andraligan.

-Vi är glada att vi har kunnat genomföra den här försäljningen, säger ÖFK:s ordförande Mathias Rasteby.

Lommel SK och ÖFK har under en tid förhandlat om en övergång av 20-årige Jordan Attah Kadiri. Kadiri har idag besökt sin nya klubb i Belgien och har genomgått den obligatoriska läkarundersökningen. 

-Jag är väldigt glad att jag har fått utvecklas i Östersunds FK och att jag nu får fortsätta min fotbollskarriär i Belgien, säger Jordan Attah Kadiri till ÖFK:s hemsida.

-Jag är tacksam för allt stöd som jag har fått av ÖFK:s fans och från invånarna i Östersund under det här året som jag har tillbringat i Östersund, tillägger Kadiri.

Jordan Attah Kadiri ansluter omgående till sin nya klubb i Belgien. Lommel SK spelar i den belgiska andraligan och ägs av Manchester City Group, som äger ett flertal fotbollsklubbar i världen, inklusive Manchester City.

-Det är roligt att vi i Östersunds FK ännu en gång har kunnat utveckla en spelare som nu får chans som proffs utomlands, vi önskar Jordan lycka till i sin nya klubb och tackar honom för det år som han har varit hos oss, avslutar Mathias Rasteby.

Dela artikel