Kalmar vann mot ÖFK

Matchen började ganska avvaktande men kom igång efter ett tag sedan Dino Islamovic rivit ner en Kalmarspelare i offensivt straffområde och Kalmar fick straff och Islamovic blev utvisad. Fram klev Alexander Jacobsen men bollen gick över ribban.

Ett par minuter senare var det ombytta roller. En fin individuell prestation av Simon Kroon ledde fram till straff för ÖFK. Kroon visade kyla från straffpunkten och kunde sätta 1-0 vilket blev resultatet i halvtid.

I andra halvlek var det Kalmar som pressade på i egenskap av numerärt överläge. I minut sjuttio tog bollen på handen på Thomas Isherwood och Kalmar fick en ny straff. Denna gång var det Nils Fröling som förvaltade straffen och satte 1-1 bakom Keita i mål. I minut åttiotre testade Fröling skott från distans och bollen seglade in otagbart för Keita till 1-2 för Kalmar vilket blev slutresultatet.