Karl-Olof Pålsson förstärker styrelsen i Östersunds FK Elitfotboll AB

Karl-Olof har 40 års erfarenhet inom redovisning, företags- och ekonomisk rådgivning. Han har under sitt yrkesliv haft flera förtroendeuppdrag inom NNP, Norrskog och LRF. Idrottsintresset har under hela livet upptagit en stor del av hans tid där han var aktiv fotbollsspelare i Föllinge under 70- och 80-talet. 

-Karl-Olof kommer att kunna vara länken mellan styrelsen och de anställda på kansliet, samt bidra till att bygga en stabil organisation som ger ÖFK den stadga som behövs för att fortleva och vara det naturliga samtalsämnet här i länet. Karl-Olof var även med och hjälpte ÖFK att få fram senaste bokslutet, säger Bert-Ove Svande i Östersunds FK:s valberedning

-Jag brinner för idrott och Östersunds FK. Idrotten har en enorm betydelse för regionen där unga kan bygga en framtid i sporten. De kan sedan bidra till utvecklingen i länet, säger Karl Olof som nu kliver in som adjungerad i bolagsstyrelsen.

-Vi ska lägga en stabil grund i Superettan, lägga en trygg ekonomi för framtiden och att locka både mindre och större företag att investera i regionen och framtiden, avslutar Pålsson.

Varmt välkommen Karl-Olof!

Dela artikel