Medlemskvällen på shopen för oss närmare


Torsdagens medlemskväll på ÖFK -shopen var välbesökt av såväl gamla som nya medlemmar. Det bjöds på fika, snackades fotboll och skrevs autografer.

Hela a-laget var på plats med tränarna Per Joar Hansen och Jussi Kontinen. Det skrevs autografer, shoppades, fikades och snackades fotboll. 

Många barn fick träffa sina idoler i ÖFK. Tilda Sparrman som själv lirar i Orrviken var en av dem som var på plats under kvällen. 
-Det är jättekul, man får träffa spelarna för jag tycker de är bra, särskilt Felix Hörberg för han gör snygga finter, berättade hon med handen full av lagets autografer. 

Mamma Gunilla Sparrman höll med om att det är bra med sådana här träffar. 
-Bra, jättebra, kul att träffa laget spelare och andra supporters, säger hon. 

ÖFK betyder mycket för så många, och för fotbollsfamiljen i länet, inte minst sätter ett elitlag Östersund och regionen på kartan. 
-Det är viktigt för att det är bra för Östersund och länet. 
För fotbollen i stort är det dessutom bra för återväxten, jag som älskar fotboll märker att det smittar av sig ned i åldrarna med intresset för fotboll. Sen blir ju laget och spelarna förebilder. Sen är det bra för samhället att vi kan känna en samhörighet kring något, säger Gunilla Sparrman. 

Dela artikel