Mobic och Jemtbil köper aktieposter i Östersunds FK

Försäljningen av aktier i den riktade nyemissionen fortsätter. Nu står det klart att Mobic och Jemtbil köpt stora aktieposter i ÖFK.

-Vi vill ha ett allsvenskt lag i fotboll och därför hjälper vi till på det här sättet, säger Roland Jonsson, VD på Mobic och Magnus Westlund, VD på Jemtbil.

Roland Jonsson är VD och ägare av Mobic – Mobile Communication och han har under en lång tid sponsrat ÖFK och går nu in med ett stort aktieköp i ÖFK.

Roland Jonssons bolag Mobic arbetar med mobil kommunikation i fordon. Det kan handla om backkameror, alkolås, larm och annan kommunikationsutrustning som finns i fordon.

-Jag har varit med på hela resan i Europa och jag vill uppleva detta igen. Med det här aktieköpet vill jag vara med och stödja ÖFK, förklarar Roland. Jag känner att det här ett avstamp mot något nytt och jag har en positiv känsla av det som händer i föreningen just nu, säger Roland Jonsson, VD på Mobic.

Även Jemtbil är sedan länge en sponsor till ÖFK och har ett samarbete som sträcker sig flera år tillbaka i tiden. Jemtbil har även de valt att stödja ÖFK genom att köpa en stor aktiepost.

-Vi går in och hjälper ÖFK för att vi vill att det ska finnas möjlighet att se allsvensk fotboll i Östersund även i framtiden. Ett allsvenskt lag i fotboll gynnar hela staden, säger Magnus Westlund, VD för Jemtbil.

Dela artikel