Nästa match mot Varberg BoIS

Huvudtränaren Amir Azrafshan har blicken där borta, det är utstakat. Nu är det nästa match. Gästerna är Varberg BoIS som kommer på besök till Jämtkraft Arena söndag den 2 maj, avspark kl. 15.00. 

Tre omgångar så här långt, hur går tankarna?
Vi har många omgångar kvar, 27 matcher och det är bara att fortsätta jobba. Vi ska se till att fortsätta att göra bra prestationer.

Vad vet du om Varberg?
-Stora och fysiska så det kommer sannolikt bli en fysisk match. Det behöver vi vara beredda på, de vill säkert få matchen att vara lite kaotisk. Vi behöver vara fortsatt disciplinerade i både försvar och anfallsspel, som vi har visat hittills i år. 

Just anfallsspelet, tankarna där?
-Jag vet ju vad killarna kan, sen hänger det på vilka som är tillgängliga, det är en process, jag hoppas få se mer av vårt anfallsspel, vi tar ju steg varje match och träning, så det hoppas jag vi ser mer av. 

Skadefronten?
-Ahmed Awad drog axeln ur led senast och har röntgats, men det ska inte vara någon fara. Han har ont och tränar inte just nu, men kommer vara tillbaka snart hoppas jag. 

Ludvig Fritzon är tillbaka efter två matchers avstängning?
-Ja han är tillbaka, det är kul, han har betytt mycket under försäsongen och är en stöttepelare, så det är bra att han är tillbaka.

Avspark är klockan 15.00 matchen och sänds på Discovery+. 30: e april är sista dag att teckna kanonerbjudande hos discovery+ Total årspaket!
Skaffa årspaketet för 199kr/månad (ord. pris 299kr/månad). 

För varje nyteckning genom denna länk går det en kick-back tillbaka till Östersunds FK. Häng med under säsongen och se ALLT från Allsvenskan/Superettan redan från start! Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet samtidigt som du stöttar Östersunds FK.

Länk till erbjudandet.

Dela artikel