Nu kan ni köpa biljetter till ÖFK:s kulturshow

I årets kulturakademi har Östersunds FK utforskat Jämtlands historia – och vad det innebär att vara eljest på riktigt. Konstnärlig ledare är Patrik Zackrisson och det utlovas en (i alla fall nästan) klassisk revy. Biljetterna till kulturshowen finns nu att köpa på webben eller i ÖFK-shopen på Storgatan i Östersund.

Sedan några år tillbaka genomför ÖFK varje år en kulturshow när säsongen är slut. I år handlar showen om Jämtlands historia och nu har alltså biljetterna till årets show släppts.

Biljetter kan köpas via ÖFK-shopen med eller via webben från och med idag tisdag 29 oktober. Klicka här för att köpa biljetter via nätet.

Datumet som ni ska skriva upp i era kalendrar är 19 november och vi kommer att bjuda på ett genrep på eftermiddagen och sedan två föreställningar som alla är på Storsjöteatern.

Här får ni lite info om kulturshowen:

Vilken dag är showen: tisdag 19 november 2019

Antal föreställningar: ett genrep plus två föreställningar

Vilken tid? genrepet är klockan 16.00, föreställningarna klockan 18.00 och klockan 20.00

Vad kostar det? genrepet kostar 250 kronor/biljett, föreställningarna kostar 350 kr/biljett. Samma pris för vuxen och ungdom

Hur länge håller föreställningarna på? föreställningarna och genrepet är 1 timme och 10 min utan paus.

Antal biljetter som säljs: det finns 428 platser till varje föreställning

Totalt 6 rullstolsplatser – pris samma som ordinarie biljetter. Biljetter säljs på nätet och i butik. (vid behov av ledsagarplats, maila till biljett@ostersundsfk.se och uppge ditt ordernummer).

Dela artikel