Ny inloggning på ÖFK:s biljettsida

Med anledning av en uppdatering hos klubbarnas gemensamma biljettsystem, AXS, så kommer man från och med imorgon torsdag att använda en annan inloggning vid köp av biljetter på ostersundsfk.ebiljett.nu

Östersunds FK kommer byta inloggningsystem till ”Fotbollskonto” på vår biljettsida. Fotbollskonto är ett generiskt konto hos Svensk Elitfotboll. Det är gratis att skapa ett Fotbollskonto och förutom att köpa och hantera dina biljetter i biljettshoppen kan du använda Fotbollskontot för att logga in i vår app, ÖFK-Live där du bl.a. kan hantera dina biljetter, se repriser och höjdpunkter och läsa nyheter. Med Fotbollskonto kan du också logga in i vår streamingtjänst ÖFK Play där du kan se mål och höjdpunkter från alla våra matcher. 

Uppdateringen genomförs imorgon torsdag mellan klockan 13:00 till 15:00. Du som har ett login hos ostersundsfk.ebiljett.nu sedan tidigare kommer vid nästa inloggning när uppdateringen är klar, ombes byta till inloggning via Fotbollskonto, och du som är förstagångsköpare kommer att få Fotbollskonto som enda alternativ till inloggning. Se till att skapa ett fotbollskonto med samma adress som du använt på ditt köp av säsongskort. Har ni frågor gällande bytet eller om ni inte hittar ert säsongskort/biljetter på kontot? Kontakta david.hulten@ostersundsfk.se

Frågor och svar
Kommer både Fotbollskonto och AXS-konto att kunna användas för inloggning?
Nej, från och med releasen av Fotbollskonto kommer inte AXS-kontot längre att kunna användas.

Kommer alla biljettköpare att bli ombedda att byta/ändra till fotbollskonto?
Ja, alla som loggar in på ostersundsfk.ebiljett.nu för att köpa eller hantera sina biljetter/säsongskort kommer att bli ombedda att logga in/skapa Fotbollskonto.

Vad händer med de föräldrar som har samma mailadress på sig själva och sina barn?
Om föräldrar har samma emailadress för sig själv och sina barn kommer barnens biljetter/säsongskort att läggas på förälderns Fotbollskonto, precis som idag fast då på förälderns AXS-konto.

Vad händer med de uppgifter som redan finns på mitt konto?
Alla köpta biljetter eller säsongskort finns kvar på ditt konto efter att du bytt till inloggning med Fotbollskonto.

Dela artikel