Nya styrelsens målsättningar

Det är snart en månad sedan som ÖFK fick en ny styrelse och under den tiden har de sju nya styrelseledamöterna, med ordförande Mathias Rasteby i spetsen, tagit fram styrelsens prioriterade målsättning på kort till medellång sikt.

  • Ordning och reda 

Styrelsen skall eftersträva att få ekonomin i balans och att återställa det egna kapitalet. Struktur och arbetssätt skall förbättras och effektiviseras. Detta omfattar även arbetsfördelningen mellan elitbolagets och föreningens styrelse. 

  • Entertainment – underhållning

Styrelsen avser utveckla tävlingsmatcherna så att publiken får ut mesta möjliga spänning och underhållning.

  • Fokus på fotbollen 

ÖFK skall handla om fotboll. Allt för mycket kring ÖFK har kretsat kring annat.

  • Stärka kulturen och värderingarna i klubben

ÖFK har haft som en grundvision att sätta kultur och värderingar i fokus för att utveckla verksamheten och fotbollen, detta skall åter hamna i fokus.

  • Utveckla samarbetet med länets fotbollsklubbar

Vi vill vara hela länets fotbollslag. Hela länet ska känna stolthet över att vi har ett lag i Allsvenskan. Det finns så många ute i länet- och utanför länet, som reser långt till våra matcher och vi vill få fler att känna stolthet för ÖFK. Detta oavsett om du spelar fotboll i Ås IF, Offerdal, Järpen, Bräcke eller i Sveg etc..

-Arbetet med de här fem punkterna har redan startat och kommer att prägla det arbete som föreningsstyrelsen kommer att jobba med framöver, säger Mathias Rasteby, ordförande i ÖFK.

Dela artikel