Oavgjort mellan ÖFK och Häcken

Det blev delad poängpott mellan ÖFK och Häcken när dessa möttes tidigt på lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 1-1.

Häcken öppnade matchen klart bäst och hade det mesta av kommandot inledningsvis men det dröjde inte länge innan ÖFK tog över allt mer. Därför kom ledningsmålet för Häcken något överraskande då Jeremejeff var sist på bollen till 1-0 bakom Sixten Mohlin. ÖFK fortsatte dock att pressa ordentligt och kvitteringen kom bara några minuter senare sedan Thomas Isherwood kom högst på en hörna och kunde nicka in kvitteringen. 1-1 var och ställningen i halvtid.

I andra halvlek var det Häcken som hade spelet och skapade fler farligheter men ÖFK-försvaret stod på det hela taget upp bra i andra och slutresultatet blev också 1-1 och delad poängpott mellan de båda lagen.