ÖFK tilldelar biljetter till supportergruppen Falkarna

Idag reser spelare och ledare på ett sex dagars långt träningsläger i Norrtälje där laget ska få utmärkta förutsättningar för att ladda upp inför återstarten av Allsvenskan den 3 juli mot Degerfors.

Den 27:e juni ställs vi mot AIK i en träningsmatch på Norrtälje Sportcentrum klockan 15:00. Under lång tid har läktarna på våra idrottsarenor gapat tomma. Utan er publik har tystnaden varit stor på Jämtkraft Arena och varje bortasektion. Vi har inför varje träning, varje match och varje slutsignal saknat det stöd ni har gett oss under åren. Östersunds FK väljer därför att ge bort 50 biljetter till supportergruppen Falkarna inför träningsmatchen mot AIK som ska få möjlighet att gå på match och stötta sitt rödsvarta lag utan kostnad. 

För att kunna ta del av dessa biljetter så hör ni av er till david.hulten@ostersundsfk.se och meddelar ert intresse att gå på matchen. I och med att ni meddelar ert intresse så bekräftar ni också att ni kommer kunna närvara på matchen. Läs mer nedan hur intresseanmälan ska fyllas i. För att så många som möjligt ska kunna se matchen på plats vill vi garantera att dessa biljetter nyttjas. Biljetterna ges ut ”först till kvarn” efter anmält intresse. Biljetter går annars att köpa vid informationsdisken på Ica Flygfyren i Norrtälje. Det ska poängteras att enbart ett fåtal biljetter finns kvar, så en garanti vid köp på matchdag finns ej. Kostnad för dessa biljetter är 100 kr styck.

På matcharenan kommer det råda social distansering. Vänligen respektera instruktionerna från arrangören och respektera avståndet till övriga besökare på arenaområdet. 

Intresseanmälan AIK v Östersunds FK – 27 juni (Deadline 24 juni klockan 12:00)

Skicka ett mail till biljettansvarig på Östersunds FK, david.hulten@ostersundsfk.se där du anger följande:

 • För- och efternamn på dig och hur många biljetter som du önskar (max 4 biljetter per person).
 • För- och efternamn på samtliga personer i sällskapet.
 • Kontaktuppgifter till dig (E-post, telefonnummer).
 • Bekräftelse på ditt medlemskap i föreningen Falkarna

Intresseanmälan ska skickas innan den 24 juni klockan 12:00. Har inte alla platser gått åt får övriga supportrar för Östersunds FK skicka in intresseanmälan. Biljetterna hämtas ut klockan 12:00 under matchdagen på anvisad plats.

Covid-19 information till dig som besökare

 • Du upplever att du inte har några symptom alls som kännetecknar Covid-19
 • Du är på matchdagen, till din egen kännedom, inte positiv för Covid-19
 • Du är informerad och medveten om riskerna med Covid-19
 • Du har, till din egen kännedom, de senaste 14 dagarna inte haft kontakt med någon som har testats positivt för covid-19 eller som misstänkts vara smittad av Covid-19
 • Du intygar att om din situation  förändras eller i efterhand exempelvis får veta att du varit i kontakt med någon som är, eller har varit, smittad av Covid-19 de senaste 14 dagarna, så följer du myndigheternas just nu gällande riktlinjer
 • Om myndigheterna kräver så ska du uppge nödvändig information för att smittspårning ska kunna genomföras
 • Social distansering gäller
 • Den som inte följer ovanstående anvisningar ska ej närvara på matchdagen.
 • Kan du ej närvara på matchdag, var vänlig kontakta David Hultén, biljettansvarig på Östersunds FK

Dela artikel