ÖFK-tv: Följ med när Colkett klättrar upp i mobilmast

Stavre Mobile Service är en av ÖFK:s sponsorer och nu har två av ÖFK:s spelare, Charlie Colkett och Eirik Haugan fått testa på hur det är att klättra upp i en 30 meter hög mobilmast.

-Häftigt men samtidigt lite läskigt, tyckte Charlie Colkett.

ÖFK:s spelare och ledare får ibland påhälsningar från klubbens sponsorer, nu tyckte Bobo Sollander att det var dags för ÖFK:s spelare att besöka våra partners. Sagt och gjort och färden gick till Bräcke och en av sponsorerna, Stavre Mobile Service som har varit en sponsor till ÖFK en längre tid.

-Jättekul att få besök av spelarna och ledarna som får testa på lite av vad vi sysslar med, menar Stig Eklund på Stavre Mobile Service.

Men frågan är om inte företagsbesöket i Bräcke hade skjutits upp om Charlie Colkett och Eirik Haugan hade vetat vad de skulle få testa på. Bobo tyckte nämligen att det var dags att testa om Charlie och Eirik var höjdrädda eller inte.

-Jo, ni ska alltså få sätta på er skyddsutrustning och sedan klättra upp i en mobilmast. Mobilmasten är 30 meter hög och ni klättrar inne i masten med all tänkbar skyddsutrustning, förklarar Bobo och det är inte svårt att se skräcken eller förvåningen i Charlies och Eiriks ögon.

Men killarna tog utmaningen och klättrade upp i masten. Kolla in filmen här ovan så kan ni se hur de två spelarna klarade uppgiften.

Dela artikel