ÖFK-tv: Första passet i år på Jämtkraft Arena avklarad

Idag klockan 11.00 sprang spelarna i ÖFK ut på Jämtkraft Arenas konstgräsmatta för första gången i år.

-Det var inte så kallt som jag trodde, solen sken dessutom så det var en bra träning, konstaterade Ian Burchnall, 36 år idag.

Spelarna i ÖFK landade i går kväll efter ett 12 dagar långt träningsläger i Marbella, men det blev ingen ledig dag för gänget. Istället fick laget träna utomhus på Jämtkraft Arena. Men en klarblå himmel, en temperatur på -2 grader och ingen vind att tala om, gjorde att träningen inte blev så kall.

-Idag tog vi det lugnt, spelarna hade en lång resa hem igår och behövde skaka av sig flygresan idag, dessutom bytte vi ju underlag från vanligt gräs till konstgräs, förklarade Ian Burchnall efter träningen.

Några av spelarna körde rehab men de flesta var ute på konstgräsmattan och tränade. Fortfarande var konstgräset lite fruset men det var ändå helt okej, om vi får tro Ian.

Idag är en speciell dag eftersom Ian Burchnall fyller år, han fyller 36 år och ÖFK-tv passade på att lämna över två semlor till honom i present.

-Tack, jag ska ge den andra till min fru, hon fyller år idag också, förklarade Ian som tittade på semmelkartonger och konstaterade att semlorna knappats står på spelarnas menyer just nu.

Ians familj anlände i går till Östersund efter att familjens tredje barn, en son, föddes för drygt en månad sedan. ÖFK-tv har redan fått en inbjudan hem till familjen Burchnall och återkommer med ett reportage inom kort.

Stort grattis till Ian och Fran Burchnall på deras födelsedag!

Dela artikel