ÖFK-tv: Möt Rewan Amin – en spelare som lever sin dröm

Att beskriva Rewan Amin är enkelt. Det är troligen den snällaste och mest ödmjuka personen i hela Östersunds FK. I det här mötet träffar ni personen Rewan Amin och ni får lära känna honom lite mer.

När vi intervjuar fotbollsspelarna i ÖFK pratar vi ofta om fotboll och inget annat. Nu gör vi ett försök att ge er en lite annan bild av ÖFK:s spelare. Ni får helt enkelt lära känna dem vid sidan av fotbollsplanen.

Under säsongen ska ni få träffa alla spelarna och ledarna i ÖFK är det tänkt. Ni får lära känna dem lite mer helt enkelt.

Först ut i den här serien är ett möte med Rewan Amin, född i Irak, medborgare i både Irak och Nederländerna. Men boende i Sverige. En internationell mix helt enkelt.

-Jag är lite av varje, irakier och från Nederländerna. Men nu har jag bott i Sverige några år och trivs verkligen med livet. Jag har en stor familj och de betyder allt för mig, berättar Rewan Amin.

Rewan Amin är troligen den snällaste personen som finns, han tar sig tid att bry sig om andra. Han hjälper till och står upp för andra. Och alltid med ett leende på läpparna.

-Ja, jag är väl snäll. Det är sån jag är. Men på fotbollsplanen är jag inte lika snäll, säger han med ett leende.

Lär känna Rewan Amin lite mer. Se hela intervjun med honom i spelaren här ovan!

Dela artikel