ÖFK-tv: Zackrisson förbereder kultursatsningen

Idag träffade Patrik Zackrisson spelarna i ÖFK inför det som i höst ska bli en revy och årets kultursatsning.

-Det här är ett jätteroligt gäng att jobba med, det här kommer att bli bra, säger Patrik efter mötet.

ÖFK:s kulturprojekt ska alltså sätta ihop en föreställning som handlar om Jämtlands historia och den ska speglas i en revyform.

-Vi ska använda revyns byggstenar och de som har varit på en revy vet att det ingår att vara rolig också. Vi kommer att jobba med humor men också med lite allvar, berättar Patrik Zackrisson som ska leda projektet under året.

Zackrisson är medveten om att det här är fotbollsspelare och inga revyartister som han ska guida till en föreställning. Samtidigt är han väldigt nyfiken på hur spelarna ska reagera och agera i den kommande revyn.

-Vi har också ett sidospår där vi ska testa med att göra ett sidospår där spelarna i sexmannagrupper ska testa olika övningar. Det här bli enormt roligt samtidigt som det är många spelare som jag inte känner till.

Vi inom ÖFK som ska vara med om det här, ska vi vara oroliga för om vi klarar av det?

-Ja, lite grann. Och det är ju hela poängen. Att man ska göra saker och ting som man inte är van vid. Det är ju det som ÖFK:s kulturprojekt går ut på, avslutar Patrik.

På måndag ska gruppen samlas för första gången och ska börja agera och lära sig hur de ska skapa en revyföreställning om Jämtlands historia.

Dela artikel