ÖFK värvar två spelare och lånar ut Adnan till Ljungskile

ÖFK har idag gjort kort med två nyförvärv, Ahmed Awad, 28 år från Västerås SK FK och Sebastian Karlsson Grach, 19 år från FC Djursholm. Dessutom lånas Adnan Catic ut till från ÖFK till Ljungskile resten av säsongen.

Idag är sista dagen för övergångar inom svenska fotboll och ÖFK agerar och värvar två spelare. Först värvas 19-årige mittfältaren Sebastian Karlsson Grach från FC Djursholm.

-Sebastian Karlsson Grasch är en ung och talangfull spelare. Jag har haft förmånen att se hans utveckling på nära håll under ca två års tid. Vi tror han är redo för att ta nästa steg och vi tror att denna miljö, där han i lugn och ro får tid till lärdom och utveckling, kommer bidra till att han når sin fulla potential. Rekryteringen går väl ihop med vilka vi vill vara och arbetet för att nå dit. Sebastian kommer till en början att vara utlånad till FC Djursholm som en del av överenskommelsen mellan klubbarna, säger ÖFK:s tränare Amir Azrafshan.

Den andra spelaren som ÖFK värvar är 28-årige anfallaren Ahmed Awad från Västerås SK FK.

-I Ahmed Awad får vi inte bara en spelare med offensiv spets utan ännu en hungrig spelare som passar in i vad vi vill bygga och hur vi vill vara. Det är en spelare som vi tror kan bidra med kvalitet och egenskaper som passar in i hur vi vill spela. Vi är glada att kunna rekrytera en sådan person och vi tror att han kan bidra till att vi når dit vi vill, säger ÖFK:s tränare Amir Azrafshan.

ÖFK lånar samtidigt ut Adnan Catic till superettalaget Ljungskile SK resten av säsongen.

-Adnan Catic är ung och i behov av speltid. Vi har tillsammans med Adnan och Ljungskile kommit överens att detta är bäst för hans personliga utveckling just nu, säger Amir Azrafshan.

Dela artikel